VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrični skirojiElektrični Skuter JOYOR S10-S-Z S Funkcijo Smernikov – 2*1000W Motor 60V18AH Baterija 70KM Dosega Kolutna Zavora - Črna

Električni Skuter JOYOR S10-S-Z S Funkcijo Smernikov – 2*1000W Motor 60V18AH Baterija 70KM Dosega Kolutna Zavora - Črna

ID: 21289161
UAU CENA
839,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: DAWN TECH
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
JOYOR S10-S-Z električni skiro z motorjema 1000W*2, baterijo 60V18AH in 70KM dosega. Zložljiv, z disk zavore, osvetljevanjem in usmerjevalnimi lučmi za varno vožnjo.

 

Zmogljivi dvojni motorji
JOYOR S10-S-Z je opremljen z 2*1000 W brezkrtačnimi enosmernimi motorji, ki lahko zagotovijo stabilno izhodno moč za bolj gladko vožnjo, močna moč pa vam omogoča enostavno premagovanje nekaterih klancev. Doseže lahko največjo hitrost 60 km/h, kar vam omogoča, da doživite občutek vetra.

Dolgotrajna baterija z inteligentnim upravljanjem napajanja
JOYOR S10-S-Z je opremljen z Li-ionsko baterijo visoke zmogljivosti 60 V 18 Ah, ki lahko prevozi do 70 km z enim polnjenjem, zaradi česar so vaše vsakodnevne vožnje in izleti na prostem še udobnejši, dolga življenjska doba baterije pa vam daje več možnosti na gremo. Inteligentno upravljanje baterije prikazuje zdravstveno stanje baterije na LCD-zaslonu in vas takoj obvesti o morebitnih težavah.

Pnevmatike za blaženje udarcev za gladko vožnjo
Velike sprednje in zadnje 10-palčne pnevmatike imajo odlične lastnosti blaženja udarcev in protizdrsnosti ter učinkovito absorbirajo tresljaje in udarce s ceste, zaradi česar je vožnja bolj tekoča in udobnejša. Celo na makadamskih cestah in luknjah ter mokrih in grobih cestah jih je mogoče zlahka premagati in zagotavljajo vrhunsko blaženje udarcev za zmanjšanje poškodb kolesarjevega telesa zaradi tresljajev.

Zanesljive sprednje in zadnje kolutne zavore
Sprednje in zadnje kolutne zavore imajo večjo zavorno silo in odzivno hitrost kot tradicionalne bobnaste zavore, kar lahko znatno skrajša zavorno pot in izboljša varnost vožnje v izrednih razmerah. Zavorni sistem lahko hitro odvaja toploto, s čimer se izogne ​​pojavu zmanjšane zavorne učinkovitosti ali odpovedi zavor zaradi visoke temperature, zaradi česar je vožnja na dolge razdalje ali spust varnejša.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Domet do [km]
70
Moč [W]
2000
Najvišja hitrost [km/h]
60
Napetost baterije [V]
60
Nosilnost/obremenitev [kg]
120
Teža [kg]
33.3
Uporabnik
odrasli
S sedežem
ne
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:20:22 GMT