Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiZbirateljska oblačilaElastične gumice za lase Gumica za lase Vrv 10-delna Black

Elastične gumice za lase Gumica za lase Vrv 10-delna Black

ID: 21544021
Novo
10,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Te gumice za lase, izdelane iz vrhunskih materialov, niso samo zanesljive, ampak tudi nežne do vaših las ter preprečujejo lomljenje in nelagodje. Te gumice za lase imajo minimalističen in vsestranski dizajn, ki ustreza različnim slogom.

 

Vsestranski dizajn: komplet vključuje 10 trakov za lase v naključni mešanici barv, ki ponujajo vsestranskost, ki se ujema z vašim dnevnim videzom. Te gumice za lase imajo minimalističen in vsestranski dizajn, ki se prilega različnim pričeskam, od ležernih do elegantnih.

Visokokakovostna tkanina: te gumice za lase, izdelane iz vrhunskih materialov, niso le zanesljive, ampak so tudi nežne do vaših las ter preprečujejo lomljenje in nelagodje.

Popolne za vsakodnevno nošenje: ne glede na to, ali se odpravljate v službo, šolo ali na družabni dogodek, so te gumice za lase popoln pripomoček, s katerim lahko preprosto polepšate svojo pričesko.

Tehnični podatki :

Dimenzije: 5x5x1 cm

Material: blago

Paket vključuje:

10x trakovi za lase

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:28:49 GMT