Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreEA SPORTS: FC 25 igra za PS5

EA SPORTS: FC 25 igra za PS5

ID: 21293661
PREDNAROČILOEKSKLUZIVNO DARILO
79,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma 26.09.2024.
Osebni prevzem - spletni nakup*
predvidoma 26.09.2024.
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

EA SPORTS FC™ 25 vam ponuja več načinov, kako zmagati za klub.

Povežite se s 5v5 Rush, novim načinom igranja s prijatelji v Football Ultimate Team™, Clubs in Kick-Off. V igri Football Ultimate Team Rush sestavite svojo sanjsko ekipo 5 na 5 z največ tremi prijatelji, pri čemer vsak upravlja svoj najljubši Player Item, ali pa se s soigralci, v načinu Clubs Rush, podajte v boj proti drugim igralcem s celega sveta.

 

S FC IQ lahko svojo ekipo pripravite do tega, da bo igrala kot najboljša na svetu. Prenova taktičnih temeljev v celotni igri zagotavlja večji strateški nadzor in bolj realistično kolektivno gibanje na ravni ekipe, medtem ko nov model umetne inteligence, ki temelji na realnih podatkih, vpliva na taktiko igralcev prek povsem novih vlog igralcev. FC IQ uvaja sisteme, ki jih uporabljajo najboljši nogometni taktiki, in posodablja nogometni IQ vsakega igralca na igrišču, tako da bo celotna ekipa razmišljala in se obnašala bolj kot resnični profesionalci.

Prvič lahko igrate pristno kariero v ženski ligi in prevzamete nadzor nad klubom ali igralcem iz petih najboljših ženskih lig. Poleg tega v igri Player Career s klubi današnjega časa na novo pišite zgodbe ikon iz preteklosti, kot sta Thierry Henry in Andrea Pirlo, ali pa igrajte z zvezdami prihodnosti na turnirjih 5v5 Rush kot del popolnoma prenovljene mladinske akademije.

Igrajte, zmagujte in napredujte s prijatelji na več načinov kot kdaj koli prej v igri Clubs. Povežite se s klubskimi kolegi v povsem novi osebni klubski hiši in si oglejte prijateljeve avatarje, ko vstopijo v igro. Pokažite svoje spretnosti v Clubs Rush, hitri izkušnji malega nogometa, ki vam in vašemu klubu omogoča, da dokažete svoj talent in domov odnesete razburljive sezonske nagrade.

V igri Football Ultimate Team™ lahko sestavite svojo sanjsko ekipo z najboljšimi nekdanjimi in sedanjimi igralci iz vseh svetovnih iger. Izberite najljubšega igralca in se združite s prijatelji ter skupaj z njimi pojdite na igrišče v novih tekmah 5v5 Rush.  Spremenite svoj slog igre s klikom na gumb, tako da uporabite predloge menedžerja in uporabite njihove taktične preference iz resničnega sveta, ter sprostite celoten potencial svojega moštva.

EA SPORTS FC™ 25 vsebuje najboljše igralce iz največjih klubov in tekmovanj po vsem svetu. Podatki o tekmah iz najboljših svetovnih lig pa določajo, kako se več kot 19.000 igralcev iz več kot 700 avtentičnih klubov giblje, igra in zmaguje na vsaki tekmi.

Ne glede na to, kako boste zmagali v igri EA SPORTS FC25, to storite za klub.

 

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
šport
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
3+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PS5
Cached: Mon, 16 Sep 2024 18:59:43 GMT