Išči

Dvostranski magnetni čistilec oken Red

ID: 21276329
50,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Magnetni čistilec oken lahko hkrati očisti notranjost in zunanjost okna. Je enostaven za uporabo in primeren za 8-15 mm razdalje med stranicami oken.

 

Učinkovito čiščenje: To pametno orodje za čiščenje oken je primerno za čiščenje oken debeline od 8 mm do 15 mm. Njegova dvostranska magnetna zasnova zagotavlja istočasno temeljito čiščenje tako znotraj kot zunaj vaših oken. (Ne pozabite preveriti debeline pred naročilom, da bo čistilo za okna delovalo optimalno.)

Varno in praktično: čistilnik oken je opremljen z 2,5 metra dolgo varnostno vrvjo, ki preprečuje nenamerne padce med uporabo. Vaša okna lahko očistite varno in varno – orodje ne bo padlo dol.

Robustna konstrukcija: Magnetni čistilec oken je izdelan iz visokokakovostnih materialov, kot so ABS, feritni magneti in gumijasti trakovi, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Odporen je na redno uporabo in je odporen na obrabo.

Enostaven za uporabo: To čistilo za okna je enostavno in priročno uporabljati. Napolnite posodo z vodo in želenim detergentom, pritrdite varnostno vrvico in začnite s čiščenjem. Močni magneti zagotavljajo, da oba dela ostaneta varno povezana skozi steklo.

 

Tehnični podatki:

Barva: bela/rdeča

Dimenzije: 13x15x4,5 cm

Dolžina kabla: 2,5 m

Materiali: ABS, feritni magnet, NdFeB

Primerno za: steklo debeline 8-15 mm

 

Paket vključuje:

1 x magnetni čistilec oken

1 x vrvica

Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:36:23 GMT