VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domOtroško pohištvoOtroške postelje in posteljiceDvonadstropna postelja 90x200 cm s pogradom 90x190 cm - borov les - z lestvijo za shranjevanje in zaščitno ograjo - Bela

Dvonadstropna postelja 90x200 cm s pogradom 90x190 cm - borov les - z lestvijo za shranjevanje in zaščitno ograjo - Bela

ID: 21339415
658,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Uytie Home
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dvonadstropna postelja 90x200 cm s pogradom 90x190 cm - borov les - z lestvijo za shranjevanje in zaščitno ograjo - Bela

 

Opis

Večnamenska zasnova

Otroško posteljo z dimenzijami 90x190 cm lahko preprosto shranite pod glavno posteljo in jo po potrebi odstranite. Zaradi kolesc jo je mogoče enostavno premikati, kar je še posebej praktično za goste, ki prenočijo. Stopnice zagotavljajo dodaten prostor za shranjevanje in funkcionalnost, saj ponujajo prostor za oblačila, igrače ali druge predmete.

Visoka varnost

Pogradna postelja je z vseh strani zaščitena z ograjami, ki zagotavljajo največjo varnost za otroke. Omara z lestvijo je opremljena z držali, ki omogočajo varno vstopanje in izstopanje.

Visokokakovostni materiali

Postelja je izdelana iz kombinacije borovega lesa in MDF, kar zagotavlja močno in vzdržljivo strukturo. Ta materiala sta bele barve, zato sta stabilna in vizualno privlačna. Postelja ima trdne in goste letve, ki zagotavljajo optimalno podporo ležišču. To zagotavlja visoko raven spalnega udobja in dolgo življenjsko dobo postelje.

Enostavna namestitev

Podrobna navodila in kompletni deli so vam v pomoč pri dokončanju montaže. Zaradi užitka pri namestitvi boste v postelji še bolj uživali.

 

Specifikacije

Material: borov les + MDF

Dimenzije izdelka: 243*95*165 cm

Teža izdelka: 76 kg

Transportna zmogljivost: postelja 80 kg; stopniščna omara 15 kg

Primerna velikost ležišča: 90x200 cm (ležišče ni vključeno)

Debelina vzmetnice: ≤15 cm

Potrebna je montaža, priložena so orodja in navodila.

Trije paketi so lahko dobavljeni ločeno.

Dostava vključuje okvir postelje in letve (brez ležišča).

Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na nas.

Upoštevajte, da je barva izdelka odvisna od dejanskega izdelka; zaradi ročnih merilnih podatkov lahko pride do napake od 2 do 3 cm.

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
165
Širina [cm]
95
Vrsta postelje
pograd
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:24:04 GMT