VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiOčala in ostali dodatkiDržalo za kartico denarnice z RFID zaščito Pravo usnje Black

Držalo za kartico denarnice z RFID zaščito Pravo usnje Black

ID: 21275419
22,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prostorna denarnica s 7 režami za kartice, 1 notranjim predalom za kovance in 1 žepom za kartice na zunanji strani. Iz pravega usnja in z RFID blokado, ki ščiti pred nepooblaščenim dostopom do vaših bančnih kartic.

 

Vrhunski material: ta denarnica je narejena iz pravega usnja in trpežnega aluminija. Kombinacija teh materialov vam daje stilsko držalo za kartice, ki vaše kartice ščiti pred posnemanjem.

Varno blokiranje RFID: Zavarujte svoje kartice z vgrajeno zaščito RFID, ki deluje kot ščit pred nepooblaščenim dostopom in ščiti občutljive podatke pred morebitno digitalno krajo.

Priročno pojavno držalo za kartice: s preprostim pritiskom lahko priročno izberete želeno kartico. Inovativna funkcija, ki omogoča tanek dizajn in enostaven dostop do več kartic.

Velika zmogljivost shranjevanja: v držalu za kartice je 7 rež za kartice, skupaj z žepom za kovance za gotovino. Poleg tega dodaten predal na zunanji strani omogoča hiter dostop do pogosto uporabljenih kartic ali beležk.

 

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 10,2x7,5x1,8 cm

Materiali: pravo usnje, aluminij

 

Paket vključuje:

1 x denarnica

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:50:12 GMT