Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči

Dildo Ovipositor z jajčki

ID: 21133655
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
67,67 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 3 ponudbe od 67.97 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dildo Ovipositor z jajčki

 

Izpopolni svojo intimno izkušnjo z opaznim dildom Ovipositor z jajčki.

Ta edinstvena kreacija obljublja zanimivo senzacijo, ki bo dražila tvoje najgloblje želje. Dildo je znotraj votel in lahko sprejme štiri mehka silikonska jajca, ki dvignejo tvoje užitke na nove višine.Ta jajca so izdelana iz visokokakovostnega silikonskega materiala, ki je tako čuten kot varen.

Zahvaljujoč priročni sesalni skodelici lahko dildo varno pritrdiš na katerokoli gladko površino za izkušnjo brez uporabe rok. 

Poleg tega pa je tudi združljiv s pasom za strap-on, kar tebi in tvojemu partnerju omogoča, da se skupaj podata na nove užitkarske pustolovščine. 

Lahko si prepričana, da je dildo popolnoma brez ftalatov za tvoj mir. Vendar je pomembno poudariti, da čeprav je dildo primeren za pegging, močno odsvetujemo uporabo dilda analno v kombinaciji z jajci.

Varnost in užitek gresta z roko v roki s tem dildom ovipozitorjem z jajci, ki te vabi, da oživiš svoje najbolj vznemirljive fantazije.

Ta dildo lahko uporabljaš brez rok z uporabo sesalne skodelice ali v kombinaciji z združljivim pasom za bolj intimno izkušnjo. Vstavi eno ali vsa štiri mehka jajca v votli rokav, nato pa jih kasneje nežno sprosti za tvoje uživanje.

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:10:47 GMT