Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniFotoaparatiKompaktni fotoaparatiDigitalni fotoaparat 2.7K/44MP/16x Zoom/Anti-Shake/Spletna kamera Črna

Digitalni fotoaparat 2.7K/44MP/16x Zoom/Anti-Shake/Spletna kamera Črna

ID: 21245571
-19 %
83,69 €
67,59 €
Prihranek  16,10 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 26.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Digitalni fotoaparat ponuja video ločljivost 2,7K in 44 milijonov slikovnih pik za snemanje slik in videa. S 16-kratnim digitalnim zoomom, kot nalašč za vlogerje. Podpira funkcijo spletne kamere in je zelo enostaven za uporabo.

 

Digitalni fotoaparat 44 MP in 2,7 K: ta fotoaparat ima zmogljivo ločljivost slike 44 MP in zmogljivost snemanja videa 2,7 K ter je opremljen z 2,8-palčnim zaslonom za enostavno gledanje. To zagotavlja, da sta vsaka slika in videoposnetek, ki ga posnamete, podrobna in resnična, da ohranite svoje dragocene spomine na najboljši možni način.

16-kratni digitalni zoom: 2,7K fotoaparat ima 16-kratni zoom za povečavo podrobnosti na fotografiji.

Prepoznavanje obraza in zajem nasmeha: Napredne funkcije kamere samodejno prepoznajo in posnamejo nasmejane obraze, tako da nikoli ne zamudite veselega trenutka.

Spletna kamera: s tem kompaktnim digitalnim fotoaparatom lahko kadar koli opravljate video klice ali začnete oddajo v živo in delite vsebino na družbenih medijih. (Opomba: vgrajeni mikrofon deluje samo pri snemanju videa. Ko uporabljate funkcijo spletne kamere, potrebujete dodaten mikrofon.)

Praktične funkcije: 2s/5s/10s samosprožilec in funkcija za preprečevanje tresenja omogočata jasne fotografije ali videoposnetke na prilagodljiv način.

Polnilna baterija: fotoaparat napaja polnilna baterija, tako da vam ni treba skrbeti, da bi vam zmanjkalo energije, ko se odpravite na avanturo. Kabel USB lahko uporabite tudi za povezavo fotoaparata z napajalnikom ali polnilnikom za polnjenje.

Kompakten in lahek: Ta fotoaparat z minimalno velikostjo zlahka pospravite v žep ali torbo. Ima trak za enostavno in varno držanje v roki, tako da lahko ujamete posebne trenutke, kamor koli greste.

Popoln za začetnike: digitalni fotoaparat je zelo enostaven za uporabo in popoln za začetnike. Je tudi dobra ideja za darilo!

 

Opomba: Pomnilniška kartica ni priložena.


Tehnični podatki:
Barva: Črna
Velikost: 117×82×67 mm
Material: ABS
Velikost LCD zaslona: 2,88 palca
Objektiv kamere: Ft (F/3,2, f=7,36 mm)
Vmesnik: USB 2.0
Kapaciteta baterije: 700 mAh
Zoom (ne optični): 16 x
Megapiksli: 44


Paket vključuje:
1 × digitalni fotoaparat
1 × polnilec
1 × USB kabel
1 × baterija
1 × vrvica
1 × priročnik
1 × vrečka za shranjevanje

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:23:31 GMT