VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaKozmetični dodatki5-delni odstranjevalec ogrcev, odstranjevalec mozoljev, komplet za nego kože obraza Black

5-delni odstranjevalec ogrcev, odstranjevalec mozoljev, komplet za nego kože obraza Black

ID: 21277955
11,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 9.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Orodja so stabilna z nerjavečim jeklom in nedrsečim ročajem, ki vam pomaga bolje nadzorovati pritisk in varen oprijem med uporabo.

 

Vsestranska orodja: Komplet vključuje dvostransko navadno iglo, stiskalno palico z dvojno zanko, koničasto ukrivljeno iglo, osnovno iglo in pinceto, ki je enostavna za uporabo. Vsako orodje je posebej zasnovano za reševanje različnih potreb po odstranjevanju ogrcev in madežev, zaradi česar je vaša rutina nege kože učinkovitejša.

Preprosta nega kože : Čistejši in bolj higieničen način od prstov za odstranjevanje nečistoč, kot so akne, ogrci, bele pike, komedoni in mozolji.

Ergonomski ročaji iz nerjavečega jekla : orodja so stabilna z nerjavečim jeklom, odpornim proti zdrsu, ki vam pomaga bolje nadzorovati pritisk in varen oprijem med uporabo.

Enostaven za potovanje : naš eleganten in eleganten potovalni kovček ohranja komplet orodja čist, varen in priročen za potovanje.

 

Tehnični podatki :

Velikost: 12,5x12,2x11,3x12,4x11,6 cm

Material: Nerjaveče jeklo

 

Paket vključuje:

5 x orodje za odstranjevanje ogrcev

1 x škatla

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:06:23 GMT