VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiHlače in pajkiceDancer Pad Gel metatarzalne blazinice za ženske in moške

Dancer Pad Gel metatarzalne blazinice za ženske in moške

ID: 21297939
7,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Te metatarzalne blazinice z gelom Dancer Pad za ženske in moške morajo imeti vsi, ki imajo bolečine v stopalih. Narejene so iz mehkega in udobnega gela, ki se prilagaja obliki vašega stopala in zagotavlja prilagojeno prileganje. Blazinice pomagajo pri lajšanju bolečin in pritiska na stopala, pa tudi pri metatarzalgiji, Mortonovem nevromu in drugih boleznih stopal. Pomagajo tudi pri preprečevanju žuljev in otiščank. Blazinice so za večkratno uporabo in pralne, zaradi česar so zelo cenjene. Preprosto jih operite ročno z blagim milom in vodo ter pustite, da se posušijo na zraku.

 

Mehke in udobne: te plesalske blazinice so narejene iz mehkega in udobnega gela, ki nudi oblazinjenje in podporo vašim stopalom. Gel se prilagodi obliki vašega stopala, da zagotovi prilagojeno prileganje in občutek.

Lajša bolečino in pritisk: Te blazinice pomagajo lajšati bolečino in pritisk na stopala, pa tudi pri metatarzalgiji, Mortonovem nevromu in drugih boleznih stopal. Pomagajo tudi pri preprečevanju žuljev in otiščank.

Za večkratno uporabo in pranje: Te blazinice so za večkratno uporabo in pranje, zaradi česar so zelo cenjene. Preprosto jih operite ročno z blagim milom in vodo ter pustite, da se posušijo na zraku.

Tehnični podatki:

Barva: prozorna

Dimenzije: dolžina: 8 cm, širina: 6,5 cm, višina: 0,5 cm

Material: PU

Paket vključuje:

Blazinice za noge x 2

Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:45:10 GMT