VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiNogavice in hlačne nogaviceČrne kompresijske nogavice z odprtimi prsti - do kolen XL

Črne kompresijske nogavice z odprtimi prsti - do kolen XL

ID: 21297314
26,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 18.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dizajn z odprtimi prsti zagotavlja zračnost in se prilagaja različnim stilom obutve. Te nogavice, narejene iz mešanice 70 % najlona in 30 % elastana, nudijo udobno in zračno prileganje. Popoln za posameznike, ki dolge ure preživijo stoje ali sede, pogosto potujejo ali okrevajo po operaciji.

 

Tehnologija postopnega stiskanja: Naše kompresijske nogavice uporabljajo tehnologijo postopnega stiskanja, ki uporablja različne stopnje pritiska po dolžini nogavice. To pomaga izboljšati krvni obtok s spodbujanjem pretoka krvi nazaj v srce.

Udobne in zračne: te nogavice so narejene iz mešanice 70 % najlona in 30 % elastana ter nudijo udobno in zračno prileganje. Tkanina je mehka do kože in omogoča kroženje zraka, zaradi česar so vaše noge hladne in suhe ves dan.

Vsestranske in elegantne: te črne kompresijske nogavice z odprtimi prsti so zasnovane tako za stil kot funkcionalnost. Oblika z odprtimi prsti omogoča zračnost in je primerna za različne stile obutve, medtem ko elegantna črna barva dopolnjuje vsako obleko.

 

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: S: 52x8x1 cm

M: 55x8,5x1 cm

L: 58x9x1 cm

XL: 61x9,5x1 cm

Material: 70% najlon + 30% spandex

 

Paket vključuje:

Nogavice x 2

Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:04:01 GMT