Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeFitnes opremaTekalne stezeCITYSPORTS ZX1 Tekalna steza | Električna pohodna podloga 1–6 km/h, 440-vatni motor, namizna tekalna steza za dom z daljinskim upravljalnikom in zaslonom LED

CITYSPORTS ZX1 Tekalna steza | Električna pohodna podloga 1–6 km/h, 440-vatni motor, namizna tekalna steza za dom z daljinskim upravljalnikom in zaslonom LED

ID: 21340435
-27 %
359,99 €
259,99 €
Prihranek  100,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 25.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: VICTORIA SPORTS
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Primeren za uporabo doma ali v pisarni
440W brezkrtačni motor, maks. hitrost 6 km/h
Daljinski upravljalnik; LED zaslon
Neto teža le 18 kg

 

Prosti nadzor hitrosti

Nastavljivo območje hitrosti tekalne steze je 1-6 km/h. Dosežete lahko tri načine vadbe, 1–3 km/h za način počasne hoje, 4–5 km/h za način hitre hoje in 6 km/h za način teka, kar lahko zadovolji vaše raznolike potrebe glede telesne pripravljenosti.

Kompaktno in lahko telo

Enostavno se zloži za enostavno shranjevanje, in ko ni v uporabi, lahko tekalno stezo postavite pod posteljo, v kot stene itd., da izboljšate izkoristek prostora.

Inteligentno spremljanje podatkov

LED zaslon tekalne steze lahko prikazuje čas/razdaljo/hitrost/kalorije in druge podatke, kar vam omogoča bolj intuitivno spremljanje podatkov o vadbi. Tekalna steza je opremljena tudi z daljinskim upravljalnikom, ki omogoča priročno upravljanje tekalne steze med tekom.

Največja moč prenosa

Največja oddajna moč: 4dBm (na vhodu antene); Prilagodljiv tekaški trak tekalne steze je opremljen z tihim motorjem 440 W, ki ima dober učinek zmanjševanja hrupa. Motor pohodnega stroja je zmogljiv in lahko deluje pri visoki hitrosti za neprekinjeno delovanje.

Enostavno upravljanje, nov dizajn

Glavni material ohišja tekalne steze je debelo in prečiščeno jeklo z nosilnostjo 110 kg, ki ustreza potrebam večine uporabnikov. Kovinska plošča tekalne steze je kakovostna in prvovrstna, vlaknena plošča pa udobna, nedrseča in odporna na obrabo. Tekalne steze ni treba namestiti, samo priključite napajalnik in uporabite.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Pametna povezava
da
Nosilnost/obremenitev [kg]
110
Višina [cm]
12
Širina [cm]
50
Dolžina [cm]
118
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:15:54 GMT