VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeFitnes opremaTekalne stezeCITYSPORTS WP2 tekalna steza za dom, pohodna podloga, električna tekalna steza 1-6 km/h, z Bluetoothom in LCD zaslonom, z daljinskim upravljalnikom in brez sestavljanja, za dom in pisarno

CITYSPORTS WP2 tekalna steza za dom, pohodna podloga, električna tekalna steza 1-6 km/h, z Bluetoothom in LCD zaslonom, z daljinskim upravljalnikom in brez sestavljanja, za dom in pisarno

ID: 21287825
-30 % -5 % s kodo UAU
429,99 €
299,99 €
Prihranek  130,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 28.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: VICTORIA SPORTS
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tekalna površina: 125 cm x 42,5 cm. Največja teža uporabnika: 110 kg
Zmogljiv brezkrtačni motor in nizka raven hrupa
LED zaslon in nastavljiva hitrost
Visokokakovosten Bluetooth predvajalnik
Namestitev skoraj ni potrebna

 

Primerna in profesionalna tekalna površina tekalne steze: 125 cm x 42,5 cm. Večslojni kompozitni tekaški pas lahko učinkovito zmanjša vpliv na kolenske sklepe in zmanjša hrup med tekom. Maksimalna teža uporabnika: 110 kg

Zmogljiv brezkrtačni motor in nizka raven hrupa Brezkrtačni motor te tekalne steze CITYSPORTS WP2S je izdelan z napredno tehnologijo, ki zagotavlja ne le vzdržljivost, ampak tudi tiho uporabo. Nadgrajen hladilni sistem znatno podaljša življenjsko dobo.

LED-zaslon in nastavljiva hitrost Ta podmizna tekalna steza za dom ima LED-zaslon, ki prikazuje hitrost, čas in razdaljo ter porabo kalorij. Ta profesionalna tekalna steza vam omogoča prilagajanje hitrosti med 1-6 km/h prek daljinskega upravljalnika glede na vaše fizično stanje in potrebe po vadbi.

Visokokakovosten predvajalnik Bluetooth Ta Waking/Jogging Pad ima vgrajen visokokakovosten predvajalnik Bluetooth, ki ga lahko povežete s svojim telefonom ali tabličnim računalnikom za kurjenje kalorij in uživanje v glasbi hkrati! Prijetna vadba pomaga ohranjati vzdržljivost.

Namestitev skoraj ni potrebna. Ta prenosna tekalna steza je ob dobavi 99 % sestavljena, samo odpreti morate paket in začeti z vadbo. Paket vsebuje podrobna navodila, če imate kakršne koli težave ali potrebe, nas lahko vedno kontaktirate.

Tehnični podatki:

Plošča: 108*43cm
Največja moč: 440W
Maksimalna teža: 110 kg
Razpon hitrosti: 1 - 6 km/h
Neto/bruto teža: 23,9 kg / 28,2 kg
Dimenzije izdelka: 134 x 59 x 12,5 cm

Zakaj bi izbrali ta CITYSPORTS WP2S UNDER DESK TREADMILL?

Sodobna medicina dokazuje, da pomanjkanje gibanja vodi do številnih kroničnih bolezni in telesne podhranjenosti. Toda v hektičnem sodobnem življenju težko najdemo priložnost, da bi šli v telovadnico in se potili, in vedno nemočno vzdihujemo spričo postopnega upadanja telesnih funkcij.

Ta prenosna tekalna steza CITYSPORTS WP2S je zasnovana posebej za vas. Z razponom hitrosti od 1 do 6 km lahko tečete s hitrostjo od 1 do 3 km/h ali hodite s hitrostjo od 4 do 6 km/h in tako hitro dosežete svoj dnevni vadbeni cilj. Zaradi tankega in lahkega ohišja ter snemljivih koles lahko tekaško stezo po vadbi preprosto shranite pod kavč ali posteljo, s čimer prihranite veliko prostora. Zaradi tihega brezkrtačnega motorja vam ni treba skrbeti, da bi motili druge.


 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Pametna povezava
da
Nosilnost/obremenitev [kg]
110
Višina [cm]
12.5
Širina [cm]
59
Dolžina [cm]
134
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:52:42 GMT