VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaLepotne napraveČiščenje jezika Strgalo za jezik z ročajem

Čiščenje jezika Strgalo za jezik z ročajem

ID: 21277909
9,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte svoje brbončice tako, da odstranite belo plast na jeziku. Uživajte v hrani z izboljšanim okusom. Očistite jezik dvakrat na dan, da preprečite slab zadah in ohranite svež dah.

 

Material iz nerjavečega jekla: Za razliko od plastičnih strgal za jezik, ki jih je treba pogosto menjati, je strgalo za jezik iz nerjavečega jekla izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, zato vam ni treba skrbeti, da bi izdelek zarjavel ali se zlomil, saj ima antibakterijske lastnosti. Strgalo za jezik ima izboljšan poliran rob, ki ne bo nikoli poškodoval vašega jezika!

Učinkovito čiščenje jezika: Ročno strgalo za jezik, ki je vključeno v komplet, je zasnovano za optimalno čiščenje jezika. Poslovite se od nezaželenih ostankov jezika in objemite čistejši in svež dah.

Vsestranska uporaba: Ta čistilec jezika je vaše najboljše orodje za reševanje težav z ustno higieno. Učinkovito odstranjuje umazanijo in ostanke, spodbuja bolj zdrava usta in preprečuje slab zadah.

Enostavno čiščenje in shranjevanje: po uporabi jih morate samo oprati z vodo. Ko jih prvič uporabite, jih operite z vrelo vodo ali slano vodo.

 

Tehnični podatki :

Barva: roza zlata+srebrna

Velikost: 14,6x3,3+14,6x3,4 cm

Material: Nerjaveče jeklo

 

Paket vključuje:

 

4 x Čiščenje jezika

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:46:31 GMT