VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Čepki za zmanjševanje hrupa Black

ID: 21297541
8,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 18.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ti ušesni čepki za dušenje hrupa ponujajo vsestransko funkcionalnost, vključno z izolacijo hrupa, zmanjšanjem hrupa in pomočjo pri spanju. Ti ušesni čepki so narejeni iz vrhunskega silikona in so udobni za nošenje in nežni do ušes.

 

Vsestranski in učinkoviti: Ti ušesni čepki za dušenje hrupa ponujajo vsestransko funkcionalnost, vključno z izolacijo hrupa, zmanjšanjem hrupa in pomočjo pri spanju. Primerni za različna okolja, kot so dom, pisarna in dejavnosti na prostem, učinkovito zmanjšujejo zunanji hrup, ščitijo vaš sluh in spodbujajo sprostitev.

Udobno in higiensko: Ušesni čepki so pralni, kar omogoča enostavno vzdrževanje in higieno. Priloženi so glušniki za dodatno zaščito in etui za shranjevanje za priročno shranjevanje in prenašanje, zaradi česar so idealni za potovanja ali vsakodnevno uporabo.

Udobni za nošenje: Ti ušesni čepki so narejeni iz visokokakovostnega silikona, zato so udobni za nošenje in nežni za ušesa. S svojo ergonomsko obliko se tesno prilegajo ušesnemu kanalu, ne da bi povzročali nelagodje ali pritisk, kar zagotavlja dolgotrajno udobje tudi pri dolgotrajni uporabi.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 2,1 x 1,6 x 1,5 cm

Material: Silikon

 

Paket vključuje:

2 x čepka za ušesa

4 x ušesni nastavki

1 x torba za shranjevanje

Tehnične podrobnosti
Vrsta opreme za spanje
podloga za spalno vrečo
Cached: Sun, 08 Sep 2024 01:33:20 GMT