VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Brisalo v obliki ptice Grey

ID: 21280465
8,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta otiralnik v obliki ptice je zasnovan za učinkovito čiščenje različnih steklenih površin brez madežev. Je večnamensko in se lahko uporablja na kopalniških ogledalih, oknih, vratih prhe, avtomobilskih vetrobranskih steklih itd. Otiralnik je izdelan iz PP+TPR materiala, kar omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje.

 

Čiščenje brez napora: Ta otiralnik je zasnovan za enostavno in učinkovito čiščenje steklenih površin. Njegova oblika v obliki ptice in visokokakovostni materiali zagotavljajo končno obdelavo brez madežev z minimalnim naporom.

Vsestranska uporaba: Ne le za kopalniška ogledala! Ta strgalo je popolno za čiščenje oken, vrat prhe, avtomobilskih vetrobranskih stekel in drugih gladkih površin. Zaradi svoje kompaktne velikosti je primeren za različna čistilna opravila.

Higieničen in enostaven za čiščenje: ta otiralnik, izdelan iz materiala PP+TPR, je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Po uporabi ga preprosto sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo, da bo higieničen in pripravljen za naslednje čiščenje.

Tehnični podatki:

Velikost: Dolžina: 15,9 cm Širina: 5,9 cm Višina: 0,55 cm

Material: PP+TPR

Paket vključuje:

Brisalo x 1

Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:18:04 GMT