VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaHi-FiSprejemniki / receiverjiBrezžični Bluetooth oddajnik/sprejemnik za prostoročno telefoniranje AUX

Brezžični Bluetooth oddajnik/sprejemnik za prostoročno telefoniranje AUX

ID: 21275454
20,35 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 20.40 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Bluetooth adapter ustvari brezžično povezavo z napravami brez Bluetooth. Uporabite kot oddajnik s TV-ja ali ojačevalnik za brezžične slušalke ali zvočnike. Ali kot sprejemnik z mobilnega telefona na avtoradio.

 

Uporabite kot oddajnik ali sprejemnik Bluetooth: adapter Bluetooth ustvari brezžično povezavo z napravami, ki niso opremljene z Bluetooth. Uporabite kot oddajnik s TV-ja ali ojačevalnik za brezžične slušalke ali zvočnike. Ali pa uporabite kot sprejemnik od mobilnega telefona do avtoradio - popolno, če avto ni opremljen s funkcijo Bluetooth!

Številna področja uporabe: z Bluetooth 5.0 za varen in stabilen prenos tudi na večje razdalje. Hkrati lahko povežete do dve napravi, na primer 2 para slušalk. Poslušajte glasbo prek slušalk ali zvočnikov ali se prostoročno pogovarjajte v avtu. Brezhibno uporabljajte svoje naprave skupaj, ne glede na to, ali imajo Bluetooth ali ne!

Opremljen z zvočno tehnologijo DSP in AUX: Brezžični oddajnik ima vgrajeno zvočno tehnologijo DSP za maksimalno izkušnjo in občutek. Povezuje se z žičnimi napravami preko AUX kabla.

Varna in varna uporaba s prostoročnim telefoniranjem: prostoročno odgovorite na telefon z gumbom na zaslonu. Ima zaščito pred pregrevanjem in prevelikim tokom. Gumb za vklop/izklop za enostavno uporabo.

 

Tehnični podatki:

Bluetooth: 5.0

Material: ABS

Avdio: MP3, WMA, WAV in FLAC-C

Glasovni pomočnik in prostoročno združljiv

 

Paket vključuje:

1 x Bluetooth oddajnik/sprejemnik

1 x 3,5 mm avdio kabel

1x polnilni kabel

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:23:31 GMT