Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke TWS Edifier TWS1 Pro (slonokoščena)

Brezžične slušalke TWS Edifier TWS1 Pro (slonokoščena)

ID: 20970472
41,63 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 7.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 1 ponudba od 42.81 €-% s kodo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke TWS Edifier TWS1 Pro (slonokoščena)

 

Brezžične Bluetooth slušalke Edifier TWS1 Pro

Poslušajte glasbo, kolikor dolgo želite. Brezžične slušalke Edifier TWS1 Pro zagotavljajo do 12 ur predvajanja z enim polnjenjem. Podpirajo drugo generacijo kodeka aptX Adaptive in zagotavljajo zanesljiv prenos signala prek Bluetooth 5.2. Izboljšana membrana ponuja vrhunsko kakovost zvoka, s tehnologijo za odpravljanje šumov CVC 8.0 pa lahko udobno govorite po telefonu, kjer koli ste.

Odlična kakovost zvoka in nizka latenca

Uživajte v odlični kakovosti zvoka in prilagodite zvočni profil svojim potrebam. Pri izdelavi slušalk TWS1 Pro je uporabljen kodek nove generacije aptX Adaptive, ki ne podpira le aptX HD, ampak zagotavlja tudi ultra nizko zakasnitev. Tako lahko nemoteno gledate filme in TV serije ali celo igrate svoje najljubše igrice – Edifier poskrbi za popolno sinhronizacijo videa in zvoka.

Vaše najljubše pesmi še nikoli niso zvenele tako dobro

S čim še TWS1 Pro navdušuje s kristalno čistim zvokom? Izboljšana membrana iz PU+ titana omogoča slušalkam razlikovanje med frekvencami in človeškim glasom, kar ima za posledico zvesto reprodukcijo vsakega tona in zagotavlja popolnoma uravnotežen zvok, bogat s podrobnostmi. Z Edifierjem boste znova odkrili svoje najljubše pesmi v novi, boljši kakovosti.

Adijo težave s povezavo

TWS1 ima izboljšan čip Qualcomm QC3040 in podpira Bluetooth 5.2, tako da lahko uživate v hitrejšem in stabilnejšem prenosu signala. Z Edifierjem lahko pozabite na zakasnitve, jecljanje in druge težave s povezavo! Uporabljene tehnologije so pripomogle tudi k zmanjšanju porabe energije in tako zagotovile daljši čas delovanja slušalk.

Uporabite jih, kot želite

Ali običajno uporabljate obe slušalki? Ali pa pogosto uporabljate le eno, da slišite, kaj se dogaja okoli vas? Radi delite svojo glasbo s prijatelji? TWS1 Pro je popoln za vse te situacije in še več! S tehnologijo Qualcomm TrueWireless Mirroring se vsaka slušalka neodvisno poveže z napravo po vaši izbiri. Tako lahko hitro in priročno preklapljate med mono in stereo načinoma.

Veliko ur poslušanja glasbe z enim polnjenjem

Slušalke Edifier TWS1 Pro vas bodo presenetile z dolgo življenjsko dobo. Popolnoma napolnjeni lahko predvajajo glasbo do 12 ur! Priložena polnilna torbica zagotavlja dodatnih 30 ur za skupno 42 ur poslušanja vaših najljubših pesmi! Slušalke podpirajo tudi hitro polnjenje. Traja le približno 40 minut, da jih napolnite do 100 %.

Z lahkoto se pogovarjajte po telefonu

Doma, v službi, nabito polnem avtobusu, v supermarketu ali nakupovalnem središču – s TWS1 Pro se boste lahko z lahkoto pogovarjali po telefonu, kjer koli že ste. Dvojni mikrofoni optimalno zajamejo človeški glas, tehnologija za odpravljanje hrupa CVC 8.0 pa učinkovito odpravlja neželen hrup. Vse to vam daje zaupanje, da popolnoma slišite svojega sogovornika in on vas!

Preprost dotik

Želite utišati glasbo ali ustaviti predvajanje, pa nimate pametnega telefona pri roki? Brez problema! Vsaka slušalka je opremljena s ploščo na dotik, ki je enostavna za uporabo, tako da so vse uporabne funkcije vedno na dosegu roke. Na primer, lahko prilagodite glasnost, začasno ustavite in nadaljujete predvajanje, zavrnete telefonske klice in zamenjate skladbe.

Odlična za vsakodnevno uporabo

Ali vidite, da prihaja dež? Ali pa greste morda na intenzivno vadbo? Brez skrbi – še vedno lahko poslušate svoje najljubše melodije! Ocena IP65 pomeni, da kapljice dežja, znoj ali prah ne predstavljajo nevarnosti za TWS1 Pro. Te edinstvene slušalke vas lahko spremljajo skoraj povsod! Prav tako so neverjetno lahki in udobni. Popolnoma se prilegajo vašim ušesom, zato vas ne bodo motili z nenehnim izpadanjem.

V škatli

  • Slušalke
  • Polnilna torbica
  • Zamenljivi ušesni nastavki (3 pari)
  • Polnilni kabel
  • Navodila za uporabo
Znamka Edifier
Model TWS1 Pro
barva Slonokoščena
Bluetooth različica 5.2
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Avdio kodeki aptX Adaptive, aptX, SBC
Razpon Do 10m
Čas predvajanja Do 12h (slušalke) + 30h (polnilna torbica)
Vnos DC 5V 60mA (slušalke), DC 5V 1,5A (polnilna torbica)
Frekvenčni odziv 20Hz-20kHz
Občutljivost 95±3dB
Impedanca 16Ω
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
bež
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 23 Oct 2024 13:33:48 GMT