VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeŽari & priborBLAUPUNKT GRS701 2000 W namizni žar

BLAUPUNKT GRS701 2000 W namizni žar

ID: 602825
110,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 10.9. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 9.9. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Izredno kakovosten električni kontaktni žar omogoča pripravo vaših priljubljenih jedi tekom celega leta. Je izvrstna izbira za vse, ki cenijo okus hrane pripravljene na žaru in iščejo preprost način za peko vseh vrst mesa, sendvičev in prigrizkov, ki so primerni za vse priložnosti.

 

Električni žar,
moč 2000W, pladenj za kapljanje, ohišje iz nerjavečega jekla , 23x34cm, ročaj varen na dotik, kakovostna prevleka proti sprijemanju, lahko uporabljate odprtega

SODOBNA TEHNOLOGIJA

Rebričaste grelne plošče z dimenzijami 23 x 34 cm so prevlečene s posebej zasnovano plastjo, ki preprečuje prijemanje in ne vsebuje škodljivega PFOA. Enakomerno pojavitev omogoča sistem premičnega pokrova, ki je prilagodljiv na različne dimenzije hrane, in omogoča primerno prilagajanje pokrova tudi za večje in manj pravilne oblike.

SISTEM ZA ODPIRANJE POKROVA

Zgornja plošča se lahko premika gor in dol v 180°, kar signifikantno poveča raznolikost produktov, ki jih lahko pečemo na tem žaru. Pečenje večjih porcij pa je omogočeno z uporabo GRS701, kot odprtega žara. Mehanizem ima funkcijo blokade, ki zagotavlja da se naprava ne bo prekomerno odpirala, kadar odprti žar ne bo v uporabi.

 

ZDRAVA PRIPRAVA MESA

Jedi pripravljene na žaru, so primerne za vse navdušence zdrave prehrane. Rebraste grelne plošče in prevleka, ki preprečuje prijemanje, omogočajo minimalno uporabo maščobe, kar prispeva k znižanju vsebnosti kalorij pripravljene hrane. Prekomerno olje in sokovi se bodo iztekali v posebno posodo. Še več, hrana pripravljena z GRS701 ne vsebuje škodljivih snovi, ki so navadno prisotni v hrani pripravljeni na žaru z ogljem, zato je naša naprava idealen spremljevalec za zdravo dieto.

 

ERGONOMIČNOST IN UGODJE

Temperatura pečenja se nastavi s preprosto dosegljivim gumbom in dve indikatorski lučki dajeta informacijo o statusu naprave. Odstranljive grelne plošče, omogočajo preposto čiščenje naprave. Držalo iz toplotno odpornih materialov zagotavlja varnosti uporabe. GRS701 je opremljen s snemljivimi ploščami in ne s ploščami z režami, kar preprečuje da bi ostanki olja kapljali na grelne elemente.

 

UNIVERZALNI DIZAJN

Elegantno telo iz nerjavečega jekla bo odlična dekoracija za vsako kuhinjo. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi, aparat ne zavzame veliko prostora in omogoča, da ga vzamete s seboj na potovanje ter uživate v izvrstnih okusih hrane, kjerkoli želite.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Funkcije žara
nastavljiva temperatura, valovita površina, valovita površina, nastavljiva temperatura
Vrsta žara
namizni žar
Moč [W]
2000
vrsta goriva za žar
električni žari
Vrsta žara-o
namizni žar
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:45:51 GMT