VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BARBIE IGRAČA ROŽNATA OBLEKA - MATTEL

ID: 21211925
11,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 16.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bima shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
BARBIE IGRAČA ROŽNATA OBLEKA - MATTEL

 

Igrača Barbie v cvetlični obleki je lepa in privlačna igrača za vse punčke ki se rade igrajo s punčkami in fantazirajo o modnih kreacijah. Punčka Barbie ima lepo oblikovano postavo in visoko kvalitetno izdelavo, zaradi česar je idealna za igro.

Barbie punčka je opremljena s okrašeno obleko s pisanimi cvetličnimi motivi ki je popoln dodatek k vsaki kolekciji Barbie.

Barbie ima tudi čudovite lase ki jih je mogoče oblikovati na različne načine kar ji doda zabavo in raznolikost. Flower Dressed Barbie punčka je popolnoma združljiva z drugimi dodatki in igračami Barbie, kar pomeni da jo je mogoče kombinirati z drugimi kompleti za ustvarjanje novih in raznolikih zgodb in igralnih svetov.

Barbie v cvetlični obleki je originalen izdelek visoke kakovosti, ki zagotavlja njegovo pristnost. Igrača je idealno darilo za vse punčke ki rade fantazirate o modnih kreacijah in različnih stilih oblačenja. Ta punčka Barbie bo s svojo kvalitetno izdelavo in čudovito obleko zagotovo razveselila vsakega otroka ki jo bo prejel v dar.

Cached: Sun, 08 Sep 2024 02:08:03 GMT