VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

IŔči
Big BangIzdelkiVse za otroke in starÅ”eIgračeIgrače za dojenčke in malčkeBALDAHIN ZA KINDERBETĀ IN POSTELJICO ROZA - LITTLE WINGELS BY NICI

BALDAHIN ZA KINDERBETĀ IN POSTELJICO ROZA - LITTLE WINGELS BY NICI

ID: 21211715
12,90 ā‚¬
Možnost vračila v 14 dnehĀ 
Dostava
Standardna dostavaĀ predvidoma od petka, 25.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bima shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
BALDAHIN ZA KINDERBETĀ IN POSTELJICO ROZA - LITTLE WINGELS BY NICI

 

Baldahin za otroÅ”ko posteljico v romantični roza barvi z zlatimi zvezdicami ustvari čarobno vzduÅ”je v otroÅ”ki sobi. Izdelan je iz visokokakovostne mreže ki zagotavlja dobro zračnost in zaŔčito pred komarji in drugimi insekti.

Baldahin se preprosto namesti nad otroŔko posteljico in se enostavno odstrani za pranje. Zasnovan je tako da se popolnoma prilega notranjosti vsakega otroka in zagotavlja udobje in varnost vaŔemu otroku.

Baldahin za otroÅ”ko posteljico Rozi - Little Wingels by Nici je odlična izbira za vse starÅ”e ki želijo ustvariti varen in udoben prostor za svojega dojenčka.

Ta baldahin v čudovitem roza dizajnu bo dodal čar vsaki posteljici in vaÅ”emu dojenčku pomagal da se bo počutil zaŔčitenega in varnega, kar je Å”e posebej pomembno v prvih mesecih njegovega življenja.

Baldahin je izdelan iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar je dolgo obstojen in vzdržljiv, hkrati pa mehak in prijeten na dotik. Baldahin za posteljico je lahek in enostaven za namestitev lahko pa ga tudi odstranite in operete v pralnem stroju.

Dolžina: približno 3 metre

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
0+
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:23:23 GMT