VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiAvto, Moto & GPSElektronika za vozilaAvtopolnilec 5V / 2.4A Dvojni USB z LED

Avtopolnilec 5V / 2.4A Dvojni USB z LED

ID: 21277761
10,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 18.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Univerzalni USB polnilec za avto z dvema USB vhodoma (5V 2.4A) z LED diodo, ki sveti v temi. Avtopolnilec, ki omogoča hitro, zanesljivo in varno polnjenje dveh naprav hkrati.

 

Univerzalni USB polnilec za avto z zmogljivim dvojnim USB vhodom (5V 2,4A), ki omogoča hitro, zanesljivo in varno polnjenje skoraj vseh mobilnih naprav. Avtopolnilec je vzdržljiv, majhen in kompakten. Inteligentna zasnova vezja ščiti pred kratkim stikom, pregrevanjem, prevelikim tokom in prenapolnjenostjo. Polnjenje se samodejno ustavi, ko je baterija polna.

Z dvojnimi vrati USB z inovativno tehnologijo, ki optimizira hitrost polnjenja glede na napravo, ki jo želite polniti – za hitrejše in zanesljivejše polnjenje (adaptivno polnjenje). USB vtičnice svetijo modro, polnilec je v vtičnici, tako da jih zlahka najdete v temi.

Funkcije in lastnosti:

Vgrajen čip visoke kakovosti omogoča 12 -24V DC vhodno napetost. Dva USB priključka z izhodnim tokom 2,4 A s samodejno nastavitvijo izhoda za ustrezen mobilni telefon. Natančno nastavljen izhodni tok in zaščita pred preobremenitvijo ščitita mobilni telefon in elektronsko opremo pred poškodbami. Notranja temperaturna zaščita, patentirano vezje, ki ščiti pred kratkim stikom, ohišje je tudi iz ognjevarnega materiala. LED indikator sveti modro, ko je avtomobilski polnilec v vtičnici vžigalnika. Enostaven in priročen za uporabo - z možnostjo polnjenja dveh naprav hkrati.


Barva: Bela
Velikost: 6 cm x 3 cm x 2,5 cm

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:44:21 GMT