VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Apple Watch Series 10 46 mm Rose Gold Band S/M

ID: 21455106
Novo
482,99 €

ali od 12,86 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 24.9. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 21.9. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Spoznajte Apple Watch Series 10. Večji zaslon z večjo površino in tanjši, lažji dizajn. Napredne funkcije za fitnes in zdravje ter hitrejše polnjenje.

 

ZAKAJ APPLE WATCH SERIES 10 — Večji zaslon z do 30 odstotkov večjo površino. Tanek, lahek in udoben dizajn. Napredne funkcije za zdravje in fitnes zagotavljajo neprecenljive vpoglede. Varnostne funkcije vas povežejo s pomočjo, ko jo potrebujete. Hitrejše polnjenje zagotavlja 80 odstotkov baterije v približno 30 minutah.

NAPREDNI VPLOGLEDI V ZDRAVJE — Prejemajte obvestila, če imate visok ali nizek srčni utrip. Spremljajte

kisik v krvi. Razumite svoj menstrualni ciklus in pridobite retrospektivne ocene ovulacije. In preverite, koliko časa ste preživeli v REM, Core ali globokem spanju s stopnjami spanja. Oglejte si nočne zdravstvene meritve, kot so srčni utrip, dihalna frekvenca in več z aplikacijo Vitals.

MOČAN PARTNER ZA FITNES — Merite vse načine gibanja z obroči aktivnosti, ki jih lahko prilagodite svojemu življenjskemu slogu. Pridobite napredne meritve za različne vadbe z aplikacijo Workout. Spremljajte intenzivnost svojih vadb z obremenitvijo treninga. Uporabite senzorje globine in temperature vode za svoje vodne dogodivščine.

OSTANITE POVEZANI — Pošljite sporočilo, opravite klic, poslušajte glasbo in podcaste ter prejemajte obvestila na poti. Apple Watch Series 10 (GPS) deluje z vašim iPhoneom ali Wi-Fi-jem, da ostanete povezani.

INOVATIVNE VARNOSTNE FUNKCIJE — Zaznavanje padcev in zaznavanje trkov vas lahko povežeta z reševalnimi službami v primeru hudega padca ali hude prometne nesreče. SOS v sili vam omogoča, da pokličete pomoč s pritiskom na gumb. Check In samodejno obvesti ljubljeno osebo, ko prispete na cilj.

NEVERJETNA TRAJNOST — Odporen na razpoke in prah s certifikatom IP6X. Z vodoodpornostjo do 50 m.

OGLJIČNO NEVTRALEN — Apple Watch Series 10 je ogljično nevtralen, ko je združen z izbranimi paščki. Več o zavezanosti Apple k okolju izveste na apple.com/2030.

PREPROSTO KOMPATIBILEN — Deluje brezhibno z vašimi Apple napravami in storitvami. Samodejno odklenite svoj Mac. Pridobite približno razdaljo in smer do svojega iPhonea s Precision Finding na podprtih modelih iPhone.

ENOSTAVNO PRILAGODLJIV — S paščki za uro v različnih stilih, materialih in barvah ter popolnoma prilagodljivimi številčnicami lahko svojo uro spremenite glede na svoje razpoloženje ali trenutek.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 20 Sep 2024 11:48:41 GMT