VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoTablice & dodatkiApple 13-inch iPad Pro (M4) WiFi 256GB with Standard glass - Silver

Apple 13-inch iPad Pro (M4) WiFi 256GB with Standard glass - Silver

ID: 21157430
1.647,99 €

ali od 42,25 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Novi iPad Pro je neverjetno tanek, z izjemno zmogljivostjo čipa Apple M4, inovativnim zaslonom Ultra Retina XDR in superhitrim Wi-Fi 6E1 ter 5G.2 Skupaj s pisalom Apple Pencil Pro in novo tipkovnico Magic Keyboard prinaša neskončno vsestranskost, ustvarjalnost in produktivnost na konice tvojih prstov.

 

Ključne značilnosti

ULTRA RETINA XDR ZASLON — Ultra Retina XDR zagotavlja ekstremno svetlost in kontrast, izjemno natančnost barv in napredne tehnologije, kot so ProMotion, P3 široke barve in True Tone.3 Na voljo pa je tudi možnost stekla z nano-teksturo v konfiguracijah 1 TB in 2 TB.

ZMOGLJIVOST IN SHRANJEVANJE — Do 10-jedrni CPU v čipu M4 zagotavlja močno zmogljivost, medtem ko 10-jedrni GPU zagotavlja bliskovito hitro grafiko. Z baterijo, ki zdrži ves dan, pa lahko na iPad Pro narediš vse, kar si zamisliš.4 Do 2 TB shranjevanja pomeni, da lahko shraniš vse, od aplikacij do velikih datotek, kot je 4K video.5

IPADOS + APLIKACIJE — iPadOS naredi iPad bolj produktiven, intuitiven in vsestranski. Z iPadOS lahko hkrati uporabljaš več aplikacij, z Apple Pencilom pišeš v katero koli besedilno polje s Freeform in urejaš ter deliš fotografije. Stage Manager olajša večopravilnost z nastavljivimi, prekrivajočimi se aplikacijami in podporo za zunanji zaslon. iPad Pro prihaja z osnovnimi aplikacijami, kot so Safari, Messages in Keynote, na App Store pa je na voljo več kot milijon drugih.

APPLE PENCIL IN MAGIC KEYBOARD ZA IPAD PRO — Apple Pencil Pro spremeni iPad Pro v čudovito risalno platno in beležko. Z iPad Pro je prav tako združljiv Apple Pencil (USB-C). Nova tipkovnica Magic Keyboard za iPad Pro ima tanek in lahek dizajn, odlično tipkarsko izkušnjo in vgrajen steklen sledilnik z haptičnim povratnim odzivom, hkrati pa služi kot zaščitna prevleka za iPad. Dodatki se prodajajo ločeno.

NAPREDNE KAMERE — iPad Pro ima pokrajinsko 12 MP Ultra Wide sprednjo kamero, ki podpira Center Stage za videokonference ali epske selfije v načinu Portrait. 12 MP široka zadnja kamera z adaptivno True Tone bliskavico je odlična za zajemanje fotografij ali 4K videa s podporo ProRes. Štirje mikrofoni studijske kakovosti in štirizvočniški avdio sistem zagotavljajo bogat zvok. AR izkušnje pa so izboljšane z LiDAR skenerjem za zajemanje globinske karte katerega koli prostora.

POVEZLJIVOST — Wi-Fi 6E ti omogoča hitro brezžično povezavo za hitre prenose fotografij, dokumentov in velikih video datotek.1 In ko nisi na dosegu Wi-Fi, ti superhitri 5G omogoča fleksibilnost, da vedno ostaneš na vezi.2 Poveži se z zunanjimi zasloni, pogoni in drugimi napravami prek priključka USB-C s podporo za Thunderbolt / USB 4.

ODKLEPANJE S FACE ID — Odkleni svoj iPad Pro, se prijavite v aplikacije in še več—vse z enim samim pogledom.

Pravno
Dodatki se prodajajo ločeno in so na voljo glede na razpoložljivost. Združljivost se razlikuje glede na generacijo. Aplikacije so na voljo v App Store. Naslovna razpoložljivost je predmet sprememb. Tretje programska oprema se prodaja ločeno.
1 Wi Fi 6E na voljo v državah in regijah, kjer je podprt.
2 Potrebna je naročnina na prenos podatkov. 5G je na voljo na izbranih trgih in prek izbranih operaterjev. Hitrosti se razlikujejo glede na pogoje na mestu in operaterja. Za podrobnosti o podpori 5G se obrnite na svojega operaterja in obišči apple.com/ipad/cellular.
3 Zaslon ima zaobljene vogale. Ko se meri diagonalno kot pravokotnik, je diagonala 13-palčnega iPada Pro 33,02 cm, 11-palčnega pa 28,19 cm. Dejansko vidno območje je manjše.
4 Življenjska doba baterije se razlikuje glede na uporabo in konfiguracijo. Za več informacij obiščite apple.com/batteries.
5 Razpoložljiv prostor je manjši in se razlikuje zaradi številnih dejavnikov. Kapaciteta shranjevanja je predmet sprememb na podlagi različice programske opreme, nastavitev in modela iPada. 1 GB = 1 milijarda bajtov; 1 TB = 1 bilijon bajtov. Dejanska formatirana kapaciteta je manjša.

*V škatli ni priloženega 20W Power Adapterja.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
33 cm (13")
Barva
srebrna
Kapaciteta shrambe (GB)
256
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:06:02 GMT