VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Analitična pametna tehtnica | DATASCALE

ID: 21222961
10,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 12.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Odkrijte vse o svojem telesu s pametno tehtnico 12v1 DATASCALE. Z natančnimi meritvami teže, indeksa telesne mase, telesne maščobe, vode v telesu, kostne in mišične mase ter oceno dnevnih potreb po kalorijah, boste lahko spremljali svoj napredek in skrbeli za svoje zdravje. Pametna tehtnica se poveže z vašim pametnim telefonom prek aplikacije, ki omogoča enostavno spremljanje in analizo podatkov.

 

"

SPOZNAJTE SVOJE TELO

Trenutni statistični podatki
S povezavo z aplikacijo pametnega telefona pridobite popoln nadzor nad statističnimi podatki. Poleg tega lahko prek zgodovine meritev spremljate svoj napredek in ocenite svojo uspešnost!

Podrobne meritve
Če imamo na voljo več informacij, lahko sprejemamo boljše odločitve. Pametna tehtnica bo ocenila vašo težo, indeks telesne mase, telesno maščobo, vodo v telesu, kostno maso in mišično maso.

Dnevne potrebe po kalorijah
Tehtnica bo s pomočjo vgrajenih algoritmov določila vaše potrebe po kalorijah. Poleg tega vam ne ponuja le ocene vašega trenutnega stanja, temveč tudi napotke, kako doseči boljše rezultate!

ANALITIČNA OSEBNA tehtnica 12v1

kaljeno steklo
mobilna aplikacija
digitalni prikazovalnik
kompaktna velikost
podrobne informacije
velikost: 26 x 26 cm
deluje na 2 x AAA baterije (niso vključene)

Poskrbite za svoje zdravje!

Z vgrajenim modulom Bluetooth lahko tehtnica DATASCALE natančno izmeri težo, izračuna indeks telesne mase, oceni telesno maščobo, vsebnost vode v telesu, kostno in mišično maso. Z upoštevanjem statističnih podatkov meritev lahko naprava določi tudi vaše dnevne potrebe po kalorijah. Vse te funkcije so omogočene s sinhronizacijo tehtnice z uporabniku prijazno aplikacijo, ki jo lahko preprosto prenesete na svoj pametni telefon.

"
Tehnične podrobnosti
Analogno/digitalno
digitalni
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:43:39 GMT