VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOstali dodatkiAluminijasto stojalo za tablični računalnik, stojalo za iPad, 360° vrtljivo komercialno držalo za tablični računalnik za 4-14-palčne tablice/pametne telefone za iPad, iPhone, stojalo za mobi

Aluminijasto stojalo za tablični računalnik, stojalo za iPad, 360° vrtljivo komercialno držalo za tablični računalnik za 4-14-palčne tablice/pametne telefone za iPad, iPhone, stojalo za mobi

ID: 21199694
Novo
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Moden material: robustno stojalo za tablico ima največjo nosilnost 1 kg. Dva držala za iPad sta raztegljiva z notranjo dolžino od 11 cm do 17,5 cm in od 15 cm do 24,5 cm; Dolžina roke: 18 cm.

Večnamensko: Univerzalno stojalo za tablični računalnik se lahko uporablja za vse tablične računalnike s 4-14-palčnim zaslonom (iPad Air/Mini/9,7-palčni iPad Pro, Galaxy Tab, Nexus itd.) ali pametne telefone ( iPhone X 8 & 8 Plus 4/5/6/7/Plus, Samsung Galaxy itd.) z močnim oprijemom in vsestransko gumijasto zaščito.

Prilagodljiva nastavitev: vrtljiva za 360 stopinj za enostavno uporabo. Idealno za domačo razvedrilo, trgovine kot kvadratno stojalo, pisarniški zaslon. Popoln zvočnik za starejše doma, ki uživajo v sodobni tehnologiji.

Stabilen: Zložljiv vrhunski aluminijast okvir za vzdržljivost in enostavno prenašanje. Nedrseče držalo za tablični računalnik drži vašo napravo pod katerim koli kotom.

Premišljena postavitev: Enostavna in ergonomska oblika se harmonično prilega vašim elegantnim tehnološkim napravam, s posebnimi izrezi tako na držalu kot na dnu za napajalni kabel - pravi stojalo za tablični računalnik, ki uporabnikom posveča veliko pozornosti podrobnostim.


Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Fri, 18 Oct 2024 06:20:56 GMT