Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiAlarmni sistem na daljinsko upravljanje na sončno energijo

Alarmni sistem na daljinsko upravljanje na sončno energijo

ID: 21402595
32,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 21.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Alarmni sistem z daljinskim upravljalnikom na sončno energijo nudi zanesljivo varnost s petimi vsestranskimi načini alarma, vključno s 24-urnim zvočnim in svetlobnim alarmom, 24-urnim utripajočim tihim alarmom, nočnim zvočnim in svetlobnim alarmom, nočnim utripajočim tihim alarmom in delovanjem brezžičnega daljinskega upravljalnika.

 

Učinkovitost na sončno energijo: Alarmni sistem N911F, opremljen s polikristalno sončno ploščo 5 V 120 mAh z visokim izkoristkom ETFE (rdeča različica ima sončno ploščo s kapalno prevleko), zagotavlja neprekinjeno delovanje z minimalnim vplivom na okolje.

Različni načini alarma: izbirate med petimi različnimi načini alarma, ki ustrezajo vašim potrebam: 24-urni zvočni in svetlobni alarm, 24-urni utripajoči tihi alarm, nočni zvočni in svetlobni alarm, nočni utripajoči tihi alarm in delovanje brezžičnega daljinskega upravljalnika.

Enostavna namestitev in nadzor: Alarmni sistem na daljinsko upravljanje na sončno energijo je zasnovan za priročno namestitev in delovanje. Preprosto namestite napravo s priloženimi vijaki in upravljajte njene funkcije na daljavo s priloženim daljinskim upravljalnikom.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 9x9x8,5 cm

Material: ABS

Napetost: 5V120mAh

Zvočni poziv: 24-urni indukcijski zvočni in svetlobni način alarma + 24-urni bliskavični način tihega alarma + nočni zvočni in svetlobni alarmni način + nočni bliskavični način tihega alarma

Način polnjenja: solarno polnjenje

Paket vključuje:

Alarmni sistem x 1

Daljinski upravljalnik x 1

Vijaki x 2

Tehnične podrobnosti
Vrsta hišnega dodatka
alarmni sistem
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:52:06 GMT