Išči

Alarm na sončno energijo

ID: 21402593
44,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 21.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zavarujte svojo lastnino z alarmom na sončno energijo. Ta zmogljiv alarm ima 12 svetlo rdečih utripajočih LED in vrsto prilagodljivih možnosti zvoka. Z njegovo učinkovitostjo na sončno energijo lahko uživate v zanesljivi varnosti.

 

Učinkovitost na sončno energijo: Ta alarm izkorišča moč sonca in zagotavlja zanesljivo varnost brez potrebe po nenehnem menjavanju baterij. Z več kot 6 urami delovanja z enim polnjenjem zagotavlja neprekinjeno zaščito vaše lastnine.

Zmogljivo avdiovizualno opozorilo: opremljeno z 12 svetlo rdečimi utripajočimi LED diodami in glasnim večzvočnim alarmom učinkovito odvrača vsiljivce in vas opozori na morebitne grožnje. Izbirajte med različnimi zvoki alarma, da prilagodite svojo varnost.

Prilagodljive nastavitve: Prilagodite funkcionalnost alarma svojim posebnim potrebam z več načini in nastavitvami. Izbirajte med 24/7 ali samo nočnim delovanjem, zvočnimi in svetlobnimi ali samo svetlobnimi opozorili ter prilagodite glasnost po svojih željah. Posnemite svoje 15-sekundno zvočno sporočilo za prilagojeno opozorilo.

Tehnični podatki:

Barva: Teal/zelena

Velikost: 17,7x8,5x8,7 cm

Material: ABS

Napetost: 5V*1,2W

Čas polnjenja: solarno polnjenje >6 ur, polnjenje z enosmernim tokom

Tehnične podrobnosti
Vrsta hišnega dodatka
alarmni sistem
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:25:43 GMT