VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Aga4Kids Cestni valjar DS1045

ID: 21289098
5,97 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 13.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Aga24
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Odkrijte veselje do igranja s cestnim valjarjem Aga4Kids, ki vašim otrokom prinaša neskončne možnosti zabave.

 

Odkrijte veselje do igranja s cestnim valjarjem Aga4Kids, ki vašim otrokom prinaša neskončne možnosti zabave. Ta realističen model cestnega valjarja, zasnovan za zagotavljanje pristne izkušnje na gradbišču, je idealen za male graditelje, ki se radi igrajo s peskom in ustvarjajo lastne strukture.

Cestni valjar iz Aga4Kids je izdelan s poudarkom na detajlih in kakovosti. Njegova konstrukcija in realistična oblika zagotavljata, da se otroci počutijo kot pravi gradbeniki. Premični valj omogoča enostavno valjanje peska, kar otrokom omogoča pristno izkušnjo dela na gradbišču. Zahvaljujoč temu lahko otroci med gradnjo cest, mostov in drugih gradbenih projektov razvijajo svojo ustvarjalnost in motorične sposobnosti.

Varnost vaših otrok je naša prva prioriteta. Cestni valjar DS1045 je izdelan iz kakovostnih in varnih materialov. Njegova konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost, tako da lahko otroci uživajo ure in ure zabave brez skrbi.

Ta cestni valjar je popoln za uporabo v peskovniku, na vrtu ali celo v zaprtih prostorih.

Otroci lahko brez težav nosijo valjček in ga uporabljajo za valjanje peska, gline ali drugih materialov. Njegova kompaktna velikost in lahka konstrukcija omogočata enostavno rokovanje tudi manjšim otrokom.

Igra z valjarjem Aga4Kids podpira razvoj številnih pomembnih spretnosti pri otrocih. Poleg razvoja fine motorike in koordinacije oči-roke otroci razvijajo tudi svojo ustvarjalnost in domišljijo. Igranje s tem valjarjem spodbuja tudi socialne veščine, saj otroci skupaj gradijo in delijo svoje zamisli.

Naj vaši otroci odkrijejo veselje do ustvarjanja in gradnje s cestnim valjarjem Aga4Kids DS1045. Ta igrača je odličen dodatek k vsakemu peskovniku in zagotavlja ure zabave. Dodajte ta osupljivi cestni valjar v zbirko igrač svojih otrok in opazujte, kako se njihova ustvarjalnost in spretnosti vsak dan razvijajo.


Specifikacija cestnega valjarja Aga4Kids. strong>

Lastnosti in funkcije:

  • Cestni valjar je izdelan iz visokokakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolga obstojnost in odpornost na zahtevne pogoje otroške igre

Parametri:

  • Material: Plastika
  • Velikost valjarja:
  • Priporočena starost: 3+
  • Proizvajalec: Aga4Kids
  • Garancija: 24 mesecev

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
2+
Cached: Sun, 08 Sep 2024 01:52:44 GMT