Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeLikovni & Umetniški programPlatna in blokiA5 Tracing Light Pad za Artist Tracing, Artcraft Lightbox z možnostjo zatemnitve

A5 Tracing Light Pad za Artist Tracing, Artcraft Lightbox z možnostjo zatemnitve

ID: 21540090
Novo
15,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta svetlobna plošča formata A5 je izjemno tanka in ima možnost neskončne zatemnitve, kar lahko zaščiti vaše oči. Primeren je za diamantno slikanje in druge projekte, enostaven za uporabo s preprostim plug and play.

 

Napajanje prek USB-ja: S preprostim preklopom kabla USB na računalnik ali napajalnik lahko osvetlite to ploščo s sledilno svetilko A5.

Nastavljiva svetlost: Samo pritisnite stikalo, občutljivo na dotik, ali dolgo pritisnite, da prilagodite svetlost za želeno raven osvetlitve.

Široka uporaba: Uporablja se za skiciranje, risanje, 2D animacijo, kaligrafijo, izdelavo šablon, beležke, prenos tetovaže, ogled rentgenskih žarkov itd.

Trojne nastavitve svetlosti: naša plošča za LED luči ima tri nastavljive nastavitve svetlosti, tako da lahko osvetlitev prilagodite svojim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete subtilno osvetlitev za občutljivo črtanje ali močno svetlobo za podrobno delo, naša svetlobna plošča ponuja popolno rešitev.

Tehnični podatki:

Barva: Bela

Velikost: 24 x 15 x 0,35 cm

Material: ABS

Paket vključuje:

1 x A5 svetleči blok

1 x USB kabel

1 x uporabniški priročnik

Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:41:28 GMT