VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

A5 organizator dokumentov z magnetnim zapiranjem

ID: 21296869
22,85 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 22.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naj bodo vaši pomembni dokumenti organizirani in varni s tem A5 organizatorjem dokumentov z magnetnim zapiranjem. Odlikuje ga prostorna notranjost in lahko sprejme potne liste, gospodinjske knjige, potrdila o cepljenju in drugo.

 

Velika prostornina za shranjevanje: Ta organizator dokumentov A5 nudi dovolj prostora za shranjevanje vaših bistvenih dokumentov. V njem lahko udobno shranite potne liste, gospodinjske registre, potrdila o cepljenju (tako majhne kot srednje velikosti) in razne druge pomembne papirje.

Varno magnetno zapiranje: ta organizator je opremljen s stabilnim magnetnim zapiranjem in zagotavlja, da so vaši dokumenti varno shranjeni v notranjosti. Magnetna loputa ohranja vse na mestu in preprečuje nenamerno razlitje ali izgubo vaših dragocenosti.

Organiziran z žepi na zadrgo: Ta organizator z 10 posameznimi žepi na zadrgo nudi izjemno organizacijo vaših dokumentov. Vsak žep varno shrani vaše predmete, kar omogoča enostaven dostop in preprečuje kakršno koli mešanje ali poškodbe.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 23,3x17,5x3,5 cm

Material: PU+PVC

Paket vključuje:

1 x A5 organizator dokumentov z magnetnim zapiranjem

Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:29:15 GMT