VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaVzdrževanje zrakaRazvlažilniki85W razvlaževalec in čistilec zraka LCD absorber vlage 3,8L črn LED RGB

85W razvlaževalec in čistilec zraka LCD absorber vlage 3,8L črn LED RGB

ID: 20950665
139,71 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 139.72 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ponosno predstavljamo 85W razvlaževalec in čistilec zraka LCD absorber vlage 3,8L v elegantni črni barvi z LED RGB osvetlitvijo.

 

Ponosno predstavljamo 85W razvlaževalec in čistilec zraka LCD absorber vlage 3,8L v elegantni črni barvi z LED RGB osvetlitvijo. Ta naprava je popolna rešitev za izboljšanje kakovosti zraka v vašem domu ali pisarni. Zmogljivost 3,8 litra omogoča dolgotrajno delovanje brez potrebe po pogostem polnjenju, medtem ko 85W moč zagotavlja učinkovito odstranjevanje vlage iz zraka, kar preprečuje nastanek plesni in neprijetnih vonjav. Poleg tega vgrajeni čistilec zraka odstranjuje škodljive delce, prah in alergene, kar omogoča čist in zdrav zrak v vašem bivalnem okolju. Z LED RGB osvetlitvijo pa bo ta naprava poleg svoje funkcionalnosti tudi estetsko dopolnila vaš prostor. Ne čakajte več, izboljšajte kakovost zraka v svojem domu z 85W razvlaževalcem in čistilcem zraka. Razvlažilnik zraka s ploščo na dotik, absorber vlage z LCD-jem, ki prikazuje temperaturo ali vlažnost okolja. Zmanjšuje tveganje za bolezni, zlasti prehlade in alergije, izboljšuje udobje bivanja v vsakem prostoru. Tehnološko razvlaževanje Peltier, to je zelo tiho delovanje brez hrupnega kompresorja.Ni vam treba kupovati kartuš ali praškov, samo priključite na napajanje. Odstranljiva posoda za vodo. Samo izpraznite posodo z vodo in končali ste. Razvlažilnik zmanjša odvečno vlago in prepreči prekomerno rast pršic, bakterij, virusov in gliv.– LCD prikazovalnik vlažnosti – napajanje: AC 100-240V – sušenje površina :
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta razvlažilnika zraka
prenosni
Zmožnost razvlaževanja
750 ml / dan
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:18:34 GMT