Išči

3-delni komplet naglavnih trakov z zapestnicami Red

ID: 21544016
Novo
11,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta 3-delni komplet naglavnih trakov je popoln za dodajanje pridiha stila vsakemu videzu. Naglavni trakovi so izdelani iz mehkega in udobnega poliestra ter se varno in nedrseče prilegajo. Komplet vsebuje tri naglavne trakove in ujemajoč se par zapestnic.

 

Mehak in udoben material: Ti naglavni trakovi, izdelani iz visokokakovostnega poliestra, so neverjetno mehki in nežni do vaše kože ter zagotavljajo maksimalno udobje tudi med dolgotrajnim nošenjem. Tkanina je zračna in lahka, zato je idealna za celodnevno uporabo.

Eleganten in vsestranski dizajn: Ta komplet vključuje tri naglavne trakove s preprostim, a elegantnim dizajnom, zaradi česar so popolni za različne priložnosti. Ne glede na to, ali opravljate opravke, telovadite ali se samo sprostite doma, bodo ti naglavni trakovi dopolnili vsako obleko.

Varno in nedrseče prileganje: visokoelastičen material zagotavlja varno in udobno prileganje brez občutka pretesnitve. Naglavni trakovi so zasnovani tako, da ostanejo na mestu, zato vam ni treba skrbeti, da bi zdrsnili ali zdrsnili med vašimi aktivnostmi.

Tehnični podatki:

Velikost: 17,5x16,2x3,3 cm

Material: poliester

Paket vključuje:

Naglavni trak x 1

Zapestnice x 2

Tehnične podrobnosti
Barva
rdeča
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:21:22 GMT