Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoja delavnica25-delni set listov sabljaste žage za rezanje lesa in kovine

25-delni set listov sabljaste žage za rezanje lesa in kovine

ID: 21534540
Novo
18,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta 25-delni komplet listov za sabljasto žago je popoln za projekte rezanja lesa in kovine. Ti rezili so narejeni iz trpežnega ogljikovega jekla in so združljivi z večino vbodnih in sabljastih žag. Idealno za ljubitelje obdelave lesa, kovin in DIY.

 

Vsestransko rezanje: Ta komplet listov za sabljasto žago je zasnovan za širok spekter rezalnih aplikacij, zaradi česar je primeren za lesene in kovinske projekte. Ne glede na to, ali ste poklicni obdelovalec lesa ali DIY navdušenec, ta rezila zagotavljajo natančnost in zmogljivost, ki jo potrebujete.

Vzdržljiva konstrukcija: ta rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla in nudijo izjemno trdnost ter odpornost proti obrabi in trganju. Izdelani so tako, da opravljajo zahtevna opravila rezanja in ohranjajo svojo ostrino skozi čas, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje.

Združljivost: Ta komplet je združljiv z večino vbodnih in sabljastih žag ter zagotavlja vsestranskost in priročnost za različne potrebe rezanja. Rezila je enostavno namestiti in zamenjati, kar omogoča brezhibne prehode med različnimi opravili rezanja.

Tehnični podatki:

Barva: večbarvna

Dimenzije: 18 cm x 15,6 cm x 22 cm

Material: ogljikovo jeklo

Paket vključuje:

25 x ukrivljeni žagini listi

Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:26:36 GMT