Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiZbirateljska oblačila2 paketa kvadratnih naglavnih trakov se prilegajo kot sončna očala, pentlja za kodraste in goste lase Gold

2 paketa kvadratnih naglavnih trakov se prilegajo kot sončna očala, pentlja za kodraste in goste lase Gold

ID: 21538001
Novo
9,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zagotovite varno prileganje med svojo rutino nege kože, tako da bo umivanje obraza bolj priročno. Kvadratni naglavni trak za očala je tudi moden dodatek in doda čar vaši rutini ličenja.

 

Modna oblika: Ta naglavni trak, izdelan iz črnega PVC materiala s kvadratnim dizajnom, doda vašemu videzu edinstven in eleganten pridih ter v vašo nečimrnost vnese svež pridih.

Široka uporaba: Zagotovite varno prileganje med vašo rutino nege kože, zaradi česar bo umivanje obraza bolj priročno. Kvadratni naglavni trak za očala je tudi moden dodatek in doda čar vaši rutini ličenja.

Udobno prileganje: PVC material ponuja odlično fleksibilnost, zagotavlja udobno in tesno prileganje, ki se prilagodi obliki vaše glave, zaradi česar je udoben za dolgotrajno nošenje.

2 paketa: Vsak paket vsebuje dva naglavna trakova, ki vam omogočata prilagodljivost, da preklapljate med njima ali ju delite s prijatelji in družino.

 

Tehnični podatki :

Črna barva

Velikost: 14,5x16x1,5 cm

Material: PVC

 

Paket vključuje:

2 x naglavni trakovi

Tehnične podrobnosti
Barva
zlata
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:21:10 GMT