VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

20 paketov Ball Bungee vrvic XL

ID: 21296391
35,05 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 35.10 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Te bungee vrvice z belo žogo so popolne za različne namene. Zagotavljajo varen oprijem, ne da bi poškodovali vaše stvari, zaradi česar so idealni za zavarovanje predmetov med prevozom ali shranjevanjem.

 

Močan in varen oprijem: Te žogalne bungee vrvice so zasnovane z močno elastično vrvico in krogličnim koncem, ki zagotavlja varen oprijem, ne da bi poškodoval ali opraskal vaše stvari. Popolne so za dobro pritrjevanje predmetov med prevozom ali shranjevanjem.

Vsestranski in večnamenski: Te bungee vrvice so neverjetno vsestranske in se lahko uporabljajo za širok spekter aplikacij. Uporabite jih za kampiranje, pohodništvo, čolnarjenje, ribolov, pritrditev prtljage, organiziranje orodij in še veliko več. Zaradi svoje prožnosti in moči so primerni za različne notranje in zunanje namene.

Enostaven za uporabo in priročen: kroglasti konec teh bungee vrvi omogoča hitro in enostavno pritrditev in odstranitev. Preprosto ovijte vrvico okoli svojih predmetov in pritrdite kroglični konec na svoje mesto. Njihova lahka in kompaktna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje s seboj kamorkoli greste.

Tehnični podatki:

Barva: Bela

Velikost: S: 10x2,2x2,2 cm

M: 12x2,2x2,2 cm

L: 2,2x0,4x15 cm

XL: 2,2x0,4x20 cm

Material: PP + elastična vrv

Paket vključuje:

Kroglična vrvica x 20

Tehnične podrobnosti
Kos
set
Vrsta pohodnih palic
dodatki
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:46:34 GMT