Išči
Big BangIzdelkiDomDekoracijaStenska dekoracijaZemljevid iz plute - Woody Map Natural France / 60 x 45 cm / črn / brez okvirja

Zemljevid iz plute - Woody Map Natural France / 60 x 45 cm / črn / brez okvirja

ID: 21007802
-14 %
34,95 €
29,71 €
Prihranek  5,24 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Miss Wood
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Plutovinast zemljevid Francije

Z našim plutovinastim zemljevidom Francije vas bo prevzela neizmerna želja, da bi obiskali njene neskončne vinograde in zgolj vdihnili vonj sveže plute, ki jo oddaja. S plutovinastim zemljevidom Francije lahko označite najboljše trenutke, ki ste jih preživeli v domovini makaronov, ali tiste, ki še živijo, medtem ko organizirate novo potovanje za odkrivanje francoske kulture.

Ustvarjalno prilagodite svoj Woody Map s priloženimi zatiči. Okrasite ga z najlepšimi fotografijami, vozovnicami za vlak ali vizitko tiste restavracije, za katero veste, da se boste radi čim prej vrnili. Izdelano v Barceloni.

Okrasni zemljevid Francije

Okrasite stene svojega doma z zemljevidom Francije iz plute. Izberite med črno ali belo za okvir in dizajn ter razmislite, v katerem prostoru ga želite obesiti. Že poznate? Popoln! Zdaj morate le namestiti priložene žebljičke in dodati svoje najlepše posnetke v starinskem slogu.


Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Thu, 09 May 2024 11:38:59 GMT