Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaOgrevanjeToplotne črpalkeToplotna črpalka MITSUBISHI SUZ-SWM60VA2 + TermoPlus® HYDROBOX-P7-SMART

Toplotna črpalka MITSUBISHI SUZ-SWM60VA2 + TermoPlus® HYDROBOX-P7-SMART

ID: 21139329
Novo
5.040,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 12.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Termoshop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MITSUBISHI ELECTRIC ECO INVERTER je visoko učinkovit sistem ogrevanja, primeren za hladne klime in zanesljiv tudi pri nizkih temperaturah. Združljiv je z različnimi ogrevalnimi sistemi in omogoča optimalno izrabo energije, kar prinaša prihranke in udobje.

 

MITSUBISHI ELECTRIC ECO INVERTER predstavlja vrhunski sistem ogrevanja, ki je posebej zasnovan za hladna podnebja, saj deluje zanesljivo tudi pri ekstremnih temperaturah, kot je -25 °C. Ena izmed ključnih prednosti tega sistema je njegova vsestranskost, saj je združljiv z različnimi ogrevalnimi sistemi, vključno s talnim, stenskim, ventilatorskim ali radiatorskim ogrevanjem. Inverterska tehnologija omogoča optimalno izhodno moč, kar vodi v izjemno energetsko učinkovitost sistema. Izhodna toplotna moč je prilagojena na 100 % toplotnih izgub v stavbi, kar pomeni, da se presežki energije zmanjšajo, s tem pa tudi potrebe po shranjevanju toplote. Poleg tega je sistem mogoče kombinirati z zalogovnikom in/ali sončno elektrarno, kar še dodatno poveča njegovo učinkovitost. S pravilnim načrtovanjem ni potrebe po dodatnih grelcih, kar pripomore k večjim prihrankom energije. Optimizirano odmrzovanje in vremensko kompenziran nadzor sta dodatni funkciji, ki prispevata k manjši porabi energije in optimalni izrabi sistema glede na zunanje pogoje. MITSUBISHI ELECTRIC ECO INVERTER tako predstavlja zanesljivo in učinkovito rešitev za udobno ogrevanje prostorov v hladnejših klimatskih razmerah.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Vrsta toplotne črpalke
zrak - voda
Cached: Wed, 08 May 2024 22:01:48 GMT