Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliPsiTesla Pametni dozirnik hrane za hišne ljubljenčke BL4C s kamero

Tesla Pametni dozirnik hrane za hišne ljubljenčke BL4C s kamero

ID: 21098928
147,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 2 ponudbi od 158.19 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni dozirnik hrane za hišne ljubljenčke BL4C s kamero

 

Tesla Smart pametni dozirnik za hrano s kamero

Ste preveč časa v službi, medtem ko vaš hišni ljubljenček ostaja sam doma? S tem pametnim pomočnikom mu olajšajte življenje. Ta pametni dozirnik je poskrbel, da ima v svoji skledi vedno sveže granule. Poleg tega lahko zaradi vgrajene kamere kadar koli preverite, kaj počne.

Enostavno odstranljiv 4-litrski sod za žito je dovolj velik, da ga lahko uporabljate več dni. Sod lahko uporabite za vse vrste suhega zrnja s premerom med 2 in 10 mm. Njegova delno prosojna zasnova omogoča enostavno preverjanje količine preostale hrane.

Z aplikacijo Tesla Smart App za naprave iOS in Android je načrtovanje tako preprosto, kot je le mogoče. Nastavite lahko več časov hranjenja s porcijami, ki so majhne že od 10 gramov. Prav tako lahko pritisnete gumb Krmljenje v napravi ali mobilni aplikaciji in ročno izdate posamezen obrok.

Z rezervnim baterijskim sistemom, ki je vgrajen v podstavek podajalnika, vam ni treba skrbeti ob izpadu električne energije. Dokler je v 4l sodu dovolj hrane, vaši mali prijatelji ne bodo lačni.

Dozator je opremljen z veliko posodo za granule, v katero lahko shranite do 4 litre hrane. Pri standardni velikosti obrokov zadostuje za 10 obrokov, kar vašega ljubljenčka nahrani za približno 3-5 dni. V posodo lahko shranite vse granule velikosti do 10 mm.

Ali vaš hišni ljubljenček poje vso hrano takoj, ko jo zjutraj položite v skledo? S tem pametnim dozirnikom boste granule razdelili v nekaj obrokov čez dan. Poleg tega je na voljo mobilna aplikacija (na voljo v angleščini za iOS in Android), ki vam omogoča nastavitev časa hranjenja in velikosti obrokov.

Pametni podajalnik je povezan z omrežjem Wi-Fi in ga lahko preprosto upravljate z mobilno aplikacijo. Poleg tega je opremljena z mikrofonom in zvočnikom, tako da lahko kadar koli poslušate, kaj se dogaja okoli naprave, ali se sami pogovarjate z mačko ali psom.

Lastnosti:
Prostornina rezervoarja: 4000 ml
Enkratni odmerek: približno 10 g
Premer živila: 2 - 10 mm suhe hrane
Napajanje: Adapter 5 V / 1 A, 3x alkalna baterija 1,5 V LR20 / D
Priključek za napajanje: Vtičnica za enosmerni tok
Delovna temperature: -10 - 40 °C
Dimenzije: 193 x 193 x 311 mm
Kamera za nočni vid HD, mikrofon , zvočnik
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Ostala oprema za pse
krmilniki
Cached: Wed, 08 May 2024 20:56:15 GMT