Išči

Sprej Chalky Finish, kamnito siv, 400 ml,

ID: 20631673
41,12 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
OPOZORILO:
Pred nakupom izdelka natančno preberite etiketo (slika) in upoštevajte navodilo za uporabo.

 

Spreji Chalky Finish so hitro sušeči spreji, ki po nanosu ustvarijo matiran videz površine. Spreji so izdelani na vodni osnovi z dodatkom krede. So obstojni, netransparentni in se hitro oprimejo podlage. Sušijo se hitro, ne obledijo in so vremensko odporni, zato jih lahko uporabljamo tudi na zunanjih površinah. Z brusilnim papirjem lahko na posprejanih površinah enostavno ustvarimo postaran videz izdelka.
Uporabljamo jih lahko na različnih podlagah: na lesu, kartonu, PVC-ju, papirni masi, kovini, platnu, stiroporju, steklu in ostalih materialih.
Kako jih uporabljamo? Podlaga mora biti očiščena prahu in maščob. Pred nanosom spreja moramo pršilko pretresati 3 minute, da se kreda lepo premeša z barvo. Barvo nanesemo v dveh slojih z razdalje 25-30 cm. Prvi sloj nanesemo v vodoravni smeri, počakamo nekaj minut in nato nanesemo še drugi sloj v navpični smeri.
Posamezen sprej vsebuje 400 ml barve in z njim lahko pobarvamo različno velikost površine, odvisno od vpojnosti podlage in debeline nanosa.
Po uporabi sprej obrnemo na glavo in izpraznimo pršilko, da se ne zasuši.
Cached: Wed, 08 May 2024 14:36:18 GMT