Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeNega otrokaPripomočki za hranjenjeSilikonska prisesalna plošča za dojenčke, nedrseča, nestrupena, močna priseska za enostavno samostojno hranjenje (rumena)

Silikonska prisesalna plošča za dojenčke, nedrseča, nestrupena, močna priseska za enostavno samostojno hranjenje (rumena)

ID: 21133198
-39 %
34,80 €
21,06 €
Prihranek  13,74 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Varen material – otroška silikonska priseska plošča ne vsebuje svinca, ftalatov, PVC-ja in BPA, kar zagotavlja varnost vašega dojenčka.

Priročno – Silikon lahko prenese nizke in visoke temperature, enostaven prehod iz hladilnika ali zamrzovalnika v pečico ali mikrovalovno pečico.

Enostavno čiščenje - silikonski otroški krožnik je odporen na madeže in ne vpija vode. Preprosto očistite s toplo milnico. Brez zagozdene hrane ali umazanega čiščenja.

Razdeljena zasnova - ločena zasnova omogoča, da različna živila ne vplivajo druga na drugo, tako da lahko dojenček bolje loči hrano in poje izviren okus hrane. Pomagajte svojemu dojenčku, da se bolje uči.

MOČNO SESANJE - Otroški silikonski prisesek zagotavlja, da lahko jedilni pribor popravite tudi z porednimi otroki. Silikon je izdelan iz mehkega materiala, zato vam ni treba skrbeti, da bi se zlomil.


Cached: Wed, 08 May 2024 23:45:20 GMT