Išči

PMD personal microderm pro - blush

ID: 20710552
249,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
PMD PRO – Personal Microderm PRO mikro dermabrasion naprava uporablja odlično umerjen vakum tehnologijo in patentirane vrteče diske, obogatene z aluminijevimi kristali oksida, da doseže briljantno rezultate, kot so profesionalne mikro derm zdravljenja v salonih in klinikah. Patentirani vrteči diski, ki vsebujejo kristale aluminijevega oksida za piling in odstranjevanje odmrlih celic s površine kože.

 

PMD PRO – Personal Microderm PRO je naprava za mikro dermoabrazijo, ki uporablja vakuumsko tehnologijo in patentirane vrteče diske, obogatene z aluminijevimi kristali oksida. Njen cilj so briljantni rezultati, podobni tistim, ki jih dosežemo s profesionalnimi mikro dermo zdravljenji v salonih in klinikah.

Patentirani vrteči diski so ključni del naprave. Ti diski vsebujejo aluminijeve kristale oksida, ki skrbijo za piling in odstranjevanje odmrlih celic s površine kože. S tem postopkom spodbujamo proizvodnjo novih celic, kar pripomore k obnovi sijoče in mladostne kože. Ta postopek odstranjevanja odmrlih celic tudi olajša prodor izdelkov za nego kože do 20-krat globlje v kožo, kar poveča njihov učinek.

Kristali aluminijevega oksida so prilagodljivi in imajo hipoalergenske ter antialergenske lastnosti. Naprava uporablja umerjen vakumski sesalni sistem, ki je ključen za profesionalno mikrodermoabrazijo. Ta proces spodbuja boljši pretok krvi in naravno zdravljenje kože, kar vodi v povečano proizvodnjo kolagena in elastina. Posledično koža postane bolj čvrsta, napeta, sveža in sijoča.

S tedenskimi tretmaji PMD PRO je mogoče zmanjšati videz finih linij, gubic, povečanih por, temnih lis ter izboljšati tudi tonus in teksturo kože. To spodbuja naravno obnovo kožnih celic, kar rezultira v gladki, mladostni in sveži koži.

Prvi opazni rezultati se kažejo po 8-12 tednih tretmajev, izvedenih enkrat tedensko.

Prednosti uporabe PMD PRO naprave:

  • - Zmanjšanje videza finih linij in gubic
  • - Povečana hidracija
  • - Zmanjšane pore in njihov videz
  • - Odstranitev temnih lis
  • - Uravnotežen ton kože
  • - Zmanjšanje rdečice kože
  • - Izboljšana tekstura kože

Raziskava je pokazala, da je 100 % uporabnikov opazilo gladko in mehko kožo, 96 % uporabnikov je potrdilo boljši učinek izdelkov za nego kože po uporabi PMD PRO, medtem ko je 90 % uporabnikov po uporabi naprave opazilo bolj zdrav in svež videz kože.

Način uporabe:

  1. Vklop naprave
  2. Izberite disk za želeno intenzivnost
  3. Namestite pokrovček na napravo
  4. Vklopite napravo in izberite hitrost
  5. Premikajte napravo po koži
  6. Po tretmaju nanesite toner in izdelek za nego kože

Naprava omogoča dve hitrosti in je priložena različnim prilogam za različne površine kože. Novi uporabniki naj začnejo z najnežnejšo obdelavo in nato postopoma preidejo na intenzivnejše tretmaje.

Komplet PMD PRO vključuje napravo, pokrove za različne površine, polnilnik ter različne dodatke za prilagojenost tretmajem. Naprava je primerna tudi za uporabo na telesu, ne le na obrazu. Novi uporabniki naj začnejo z najnežnejšimi tretmaji in postopoma preidejo na intenzivnejše.

Cached: Wed, 08 May 2024 19:47:16 GMT