Išči

PMD personal microderm - grey

ID: 20710551
199,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
PMD – Personal Microderm Classic mikro dermabrasion naprava uporablja odlično umerjen vakum tehnologijo in patentirane vrteče diske, obogatene z aluminijevimi kristali oksida za doseganje sijajnih rezultatov, kot so profesionalne mikro derm tretmaji v salonih in klinikah. Patentirani vrteči diski, ki vsebujejo kristale aluminijevega oksida za piling in odstranjevanje odmrlih celic s površine kože.

 

PMD – Personal Microderm Classic je naprava za mikrodermoabrazijo, ki zagotavlja odlične rezultate, primerljive s profesionalnimi tretmaji v salonih in klinikah. Tukaj so njegove prednosti in lastnosti:

  • Patentirani vrteči diski s kristali aluminijevega oksida: Naprava uporablja vrteče diske, ki vsebujejo kristale aluminijevega oksida. Ti kristali se uporabljajo za piling in odstranjevanje odmrlih celic s površine kože. Ta postopek spodbuja proizvodnjo novih celic, kar vodi k obnovi kože in ji povrne sijaj ter mladosten videz. Poleg tega odstranjevanje odmrlih kožnih celic omogoča, da izdelki za nego kože prodrejo globlje v kožo, kar poveča njihovo učinkovitost.
  • Prilagodljivi kristali aluminijevega oksida: Kristali aluminijevega oksida so prilagodljivi, hipoalergenski in antialergenski. To pomeni, da so primerni za različne tipe kože, tudi za občutljivo kožo.
  • Odlično umerjen vakuumsko sesanje: Ključ do profesionalne mikrodermoabrazije je vakuumsko sesanje kožnih celic. To sesanje spodbuja boljši obtok in sproži naravni proces zacelitve kože. Posledično se spodbudi proizvodnja kolagena in elastina, kar pripomore k tesnejši, čvrstejši, sveži in sijoči koži.
  • Rezultati s tedenskimi tretmaji: S tedenskimi tretmaji PMD Classic lahko zmanjšate videz finih linij, gubic, povečanih por, temnih lis ter izenačite ton in teksturo kože. Spodbujate tudi obnovo naravnih kožnih celic, kar vodi do gladke, mladostne in sveže kože. Prvi pomembni rezultati so vidni po 8-12 tednih redne uporabe.

Prednosti uporabe PMD Classic naprave vključujejo:

  • Zmanjšanje videza finih linij in gubic.
  • Boljšo hidratacijo kože.
  • Zmanjšanje videza por.
  • Odpravljanje temnih lis na koži.
  • Uravnoteženje tona kože.
  • Izboljšanje teksture kože.

Enostaven način uporabe:

  1. Vklopite napravo.
  2. Očistite in posušite kožo.
  3. Začnite z belim diskom, da preizkusite napravo na manj občutljivem predelu kože.
  4. Zategnite kožo, da naprava nežno drsi po njej.
  5. Premikajte napravo preko obraza s premiki navzven.
  6. Po uporabi napravo in filter očistite z vodo.
  7. Nanesite svoj najljubši izdelek za nego kože.

Uporaba na telesu: Napravo ni treba uporabljati samo na obrazu. Uporabite jo lahko tudi na drugih delih telesa, na primer na nadlakti, rokah, petah itd., da dosežete gladko in obnovljeno kožo.

Naprava ima eno hitrost uporabe, v kompletu pa so priloženi različni diski in dodatki za prilagojeno obdelavo različnih predelov kože. Barve diskov označujejo intenzivnost zdravljenja.

V kompletu PMD Classic prejmete:

  1. Mikrodermoabrazijo napravo.
  2. Pokrovček za obdelavo manjših in večjih površin.
  3. Polnilnik.
  4. Razširitev bele barve za začetno testiranje in obdelavo.
  5. 2 siva dodatka za ultra občutljivo in nežno obdelavo.
  6. 2 modra dodatka za občutljivo obdelavo.
  7. 2 zelena razširitvi za zmerno zdravljenje.
  8. 2 dodatna širša podaljšanja za obdelavo večjih predelov telesa.
  9. Filter.
Cached: Wed, 08 May 2024 19:03:10 GMT