Išči

PHILIPS SAECO SM6685/00 GranAroma Deluxe

ID: 20688458
UAU CENA
1.099,99 €

ali od 29,29 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 9.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 9.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 9.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Intuitivno prilagodite aromatično kavo, kot je cappucino ali latte macchiato, osebnemu okusu s prednastavljenimi profili v meniju CoffeeMaestro in uživajte v novih funkcijah prek brezžičnega omrežja ter obogatite svoje doživetje priprave in pitja kave. Italijanska zasnova za popolno skodelico kave.

 

Priprava kave po vaših željah

Enostavno prilagajanje kave za popoln užitek

  • 18 vrst kavnih napitkov
  • 6 uporabniških profilov
  • Povezava z Wi-Fi
  • LattePerfetto za gosto mlečno peno

 

18 vrst kavnih napitkov z dotikom gumba

Odkrijte svet kave in z dotikom gumba pripravite enega od 18 različnih vrst omamnih kavnih napitkov. Od bolj znanih receptov, kot sta espresso in cappucino, do posebnih kav, kot je italijanski espresso z malo mleka.

 

Prilagodite do 6 profilov in shranite najljubše napitke

Najljubše kavne napitke posameznikov lahko shranite v 6 različnih uporabniških profilov za hitro izbiro na zaslonu na dotik visoke ločljivosti. Enostavno prilagajanje profilov do najmanjše podrobnosti. Napredni 5-palčni barvni zaslon visoke ločljivosti se ponaša z intuitivnim zaslonskim uporabniškim vmesnikom na dotik, ki z natančno interakcijo poskrbi za izpopolnjene kavne napitke.

 

Z vmesnikom CoffeeEqualizer Touch lahko prilagodite do 6 nastavitev za kavne napitke

Ustvarite svoj najljubši recept s CoffeeEqualizer Touch. Prilagodite vsako kavo točno po vaših željah, tako da prilagodite jakost, količino kave in mleka, temperaturo, okus, količino mlečne pene ter celo vrstni red kave in mleka. Po želji lahko uporabite tudi funkcijo dvojne kave ExtraShot za večjo intenzivnost kave.

 

V meniju CoffeeMaestro so 3 prednastavitve, ki so prilagojene vašemu okusu

S CoffeeMaestro lahko preprosto prilagodite popolno skodelico kave. Med 3 prednastavitvami zberite želeni profil okusa – Delicato, Intenso, Forte. Aparat lahko samodejno prilagodi nastavitve priprave, kot so moč, količina kave in čas predhodnega vlaženja, s čimer zagotovi ravno pravi okus.

 

Povezava aparata z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi

Aparat ima vgrajeni vmesnik Wi-Fi, ki zagotavlja, da ne spregledate nobenega dela postopka, omogoča nemoteno upravljanje izboljšanih uporabniških funkcij na zaslonu aparata in ogled razpoložljivosti potrošnega materiala pri lokalnih trgovcih. Imejte pregled nad vzdrževanjem aparata in prejemajte informacije o stanju, npr. o nivoju vode ali potrebi po menjavi filtra AquaClean. Redne posodobitve naprave temeljijo na izboljšavah programske opreme in učenju aparata za boljše in bogatejše izkušnje ter kar najboljši izkoristek aparata.

 

Ustvari gosto mlečno peno s fino teksturo

Zunanji vrček za mleko s tehnologijo LattePerfetto ustvari gosto mlečno peno s fino, svilnato teksturo, ki se odlično prileže k vašim najljubšim kavam na osnovi mleka. Pripravite in uživajte v enojni ali dvojni količini najljubšega recepta za kavo z enim samim dotikom, vključno s cappucinom in belo kavo.

 

Optimalno ravnotežje med temperaturo in aromo s sistemom Aroma Extract

Sistem Aroma Extract inteligentno določi optimalno ravnotežje med temperaturo priprave in izločanjem arome, tako da vzdržuje temperaturo vode med 90 in 98 °C, pri čemer regulira pretok vode, da si lahko privoščite odlične kave.

 

Podaljšuje življenjsko dobo aparata in izboljšuje okus kave

AquaClean je Philipsov patentiran vodni filter, ki izboljša kakovost kave s prečiščeno vodo in preprečuje nabiranje vodnega kamna v aparatu. Z redno menjavo filtra lahko skuhate do 5000* skodelic kave brez odstranjevanja vodnega kamna.

 

Z vrčka za mleko odstrani do 99,9 % mikroorganizmov**

Philipsov inovativni sistem samodejnega čiščenja HygieSteam z vrčka za mleko odstrani 99,9 % mikroorganizmov**.

 

S Philipsovim trpežnim keramičnim mlinčkom lahko pripravite vsaj 20.000 skodelic kave

Philipsov najbolj trpežen mlinček iz vaših zrn izvleče najboljše okuse in arome. Izdelan je iz 100-odstotne keramike, zaradi česar je izjemno trden in natančen in bo poskrbel za vsaj 20.000 skodelic okusne, svežo mlete kave. Mlinček enostavno prilagodite po vašem okusu z 12 nastavitvami.

 

 

 

 

 

 

*Izračunano na osnovi 8 menjav filtra, kot je navedeno na aparatu. Dejansko število skodelic je odvisno od izbranih vrst kave ter vzorcev izpiranja in čiščenja.

**99,9999 % mikroorganizmov na delih vrčka za mleko na osnovi laboratorijskih preizkusov in odstranitve bakterij E. Coli in S. Aureus.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna/srebrna
Moč [W]
1500
Pritisk črpalke [bar]
15
Prostornina posode [l]
1.8
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Wed, 08 May 2024 04:21:26 GMT