Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila, čevlji in dodatkiOčala in ostali dodatkiOčala za nočno vožnjo Polarizirana očala proti bleščanju za nočno vožnjo

Očala za nočno vožnjo Polarizirana očala proti bleščanju za nočno vožnjo

ID: 21063332
-39 %
30,49 €
18,46 €
Prihranek  12,03 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 17.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Elegantna polarizirana očala za vožnjo proti bleščanju: polarizirana stekla in elegantni kovinski okvirji ščitijo vaše oči pred bleščanjem in UV žarki. Polarizirana očala za nočno opazovanje: izboljšajo vidljivost v slabih svetlobnih pogojih s premazom proti rosenju in rumenimi lečami.

 

Elegantna polarizirana očala za vožnjo proti bleščanju: zaščitite oči pred bleščanjem in UV žarki s polariziranimi lečami in elegantnimi kovinskimi okvirji. Polarizirana očala za nočno gledanje: izboljšajo vidljivost v slabih svetlobnih pogojih s premazom proti rosenju in rumeno obarvanimi lečami. OČALA ZA VSE DEJAVNOSTI: Uporabite ta vsestranska očala za vožnjo, tek, ribolov in druge dejavnosti na prostem. UDOBNO PRILEGANJE: izbirajte med majhnimi in velikimi, da poiščete popolno velikost za svoj obraz. Trpežna in zaščitna: izdelana iz celuloznega triacetata in kovinskega okvirja za zaščito oči pred praskami in udarci.

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Barva leč
rumena
Cached: Thu, 09 May 2024 01:07:45 GMT