Išči

Komoda s prostorom za previjanje ELLY

ID: 20986206
549,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Previjalna komoda Elly je navdihnjena z Leonardom da Vincijem in njegovim pogledom na slone kot simbol človečnosti, dobrote, inteligence in družinskega občutka

 

Komoda s prostorom za previjanje Erbesi ELLY

Eleganten in Funkcionalen Predalnik

Predalnik s prostorom za previjanje Erbesi Elly je zasnovan za elegantno opremljanje otroške sobe. Komoda je idealna za vsako mamo, ki si želi organiziranega in sproščujočega okolja za skrb za svojega otroka. Njegova funkcionalnost in eleganten dizajn nudita idealno kombinacijo estetike in praktičnosti, ustvarjajoč prijetno in urejeno okolje za otroka in starše..

Predalnik je izdelan iz kakovostnega lesa in vključuje tri prostorne predale, ki so dovolj veliki za shranjevanje vseh potrebščin za dojenčka. Predalnik Elly je dostavljen s sestavljeno strukturo in predali. Za dokončanje montaže je potrebno namestiti štiri priložene nogice, namestiti ročaje na predale. Komplet za montažo je vključen v paket.

Predstavljamo vam otroško previjalno komodo Elly Erbesi, je navdihnjena z Leonardom da Vincijem in njegovim pogledom na slone kot simbol človečnosti, dobrote, inteligence in družinskega občutka. Podarjanje slona prinaša srečo in pozitivnost, kar odraža tudi ta ljubka komoda.

Premišljena Zasnova in Dekoracija

Vsak predal predalnika kolekcije Elly ima dva gumba okrogle oblike za lažje odpiranje in zapiranje predala. Na sredini vsakega predala se nahajajo dekoracije.

Na zgornji plošči komode se nahaja prostor, previjalna podlaga, ki je nameščena pravokotno na komodo in kjer lahko tudi previjate otroka.

Poleg svoje elegantne oblike je predalnik narejen iz nestrupene vodne barve ter ustreza evropskim standardom EN 12221. Tako lahko brez skrbi uporabljate ta predalnik in se osredotočite na to, kar je najpomembnejše - skrb za svojega otroka.

Karakteristike:
  • Izdelan iz kakovostnega lesa.
  • Trije prostorni predali z drsnimi vodili in varnostnim zatičem.
  • Reliefne dekoracije na vsakem predalu.
  • Na zgornji plošči se nahaja prostor za previjanje.
  • Uporaba nestrupenih vodnih barv.
  • Skladnost z evropskimi standardi EN 12221.
  • Nogice, ki ne puščajo sledi na tleh.
  • Dimenzije 55 x 91 x 98,5h cm.


     Izdelano v Italiji

Tehnične podrobnosti
Barva
bela/srebrna
Cached: Thu, 09 May 2024 09:50:26 GMT