Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaKLITORALNI STIMULATOR RS Heart Vibe (Roza)

KLITORALNI STIMULATOR RS Heart Vibe (Roza)

ID: 20369781
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
29,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet užitka
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Podarite ji srce, ki vodi do neomejenih užitkov. Ta čudovito oblikovan erotični pripomoček vas bo navdušil s svojim stilsko dovršenim izgledom, ter praktično velikostjo. Klitoralni stimulator RS Heart Vibe je diskretno oblikovan zato, da ga boste lahko vedno nosile v svoji

 

Podarite ji srce, ki vodi do neomejenih užitkov.

 

Ta čudovito oblikovan erotični pripomoček vas bo navdušil s svojim stilsko dovršenim izgledom, ter praktično velikostjo. Klitoralni stimulator RS Heart Vibe je diskretno oblikovan zato, da ga boste lahko vedno nosile v svoji torbici. Ljubeznivi sopotnik vas bo osvojil s kar 10 vibracijskimi programi, ki so utelešeni v svilnato gladki podobi. Izdelek je narejen iz visoko kvalitetnega silikona, ki je telesu prijazen material. To je srčna vibracija v igrivi ter modni embalaži, ki bo navdušila vsako žensko. Izberite najlepše darilo, ki bo pogrelo vaše srce in telo.

Klitoralni stimulator RS Heart Vibe je na voljo v zapeljivem roza odteknu ter srčkasti obliki. Njegov dizajn je v koraku z zadnjimi trendi na področju mode in hitro ujame ženske poglede. Praktična velikost vam omogoča, da bo lahko z vami na vsakem koraku, saj se bo v torbici popolnoma ujemal z ostalimi pripomočki. Ta diskretna majhna igračka pa premore vibracije velikih. Užitki zagotovljeni!

 

- Čudovit moden dizajn

- 10 vibracijskih programov

- Praktična velikost in diskreten dizajn

- Visoko kvalitetni silikon

- 2 ure neprekinjene uporabe po polnjenju

- USB napajanje

Cached: Wed, 08 May 2024 23:31:09 GMT