Išči

HANAH HOME Cushion Pouf 70x70 - Fume vrtna blazina

ID: 21109044
41,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 14.6. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od petka, 14.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Cushion Pouf 70x70 - Fume

 

Z našo vrtno blazino spremenite svoj vrt v blaženo oazo

Z našo vrtno blazino ustvarite miren in vabljiv zunanji prostor. Ta blazina je izdelana z največjo skrbnostjo in pozornostjo do podrobnosti ter je zasnovana tako, da vam zagotavlja popolno udobje in sprostitev.

Izkusite neprekosljivo udobje

Naša vrtna blazina je izdelana iz 100-odstotno recikliranega stiropora visoke gostote, zato zagotavlja neprimerljivo udobje in podporo. Potopite se v njeno mehko površino in začutite, kako se stres raztaplja, ko se sproščate v svoji vrtni oazi.

Vremensko odporen in trpežen

Naša blazina je izdelana iz 100-odstotnega poliestra, zato ni le mehka in razkošna, temveč tudi vodoodporna. Ni vam treba skrbeti zaradi nenadnih dežnih nalivov ali naključnih razlitij, saj je naša blazina zasnovana tako, da je odporna na vremenske vplive in ohranja svojo lepoto dolga leta.

Stična in vsestranska

Naša vrtna blazina je enobarvna in v elegantnem sivem odtenku, zato se brez težav zlije s katerim koli zunanjim okoljem. Njena sodobna in novostna zasnova vašemu vrtu doda pridih prefinjenosti, zato je popoln dodatek k vsakemu prostoru za zabavo ali sprostitev.

Udobje na dosegu roke

Naša blazina je opremljena s sistemom skritih in dvojnih zadrg, zato omogoča enostaven dostop in brezskrbno vzdrževanje. Preprosto odpnite zadrgo, odstranite prevleko in jo vrzite v pralni stroj za hitro in priročno čiščenje.

Tehnični podatki:

  • Širina sedeža: 70 cm
  • Višina sedeža: 70 cm
  • Dolžina odprtega: 15 cm.
  • Barva: dim
  • Koncept: Sodobno - Novost, Zabava, Vrt, Enobarvno - Siva

Z našo vrtno blazino poživite svoj zunanji prostor in si privoščite vrhunsko udobje. Naročite zdaj in spremenite svoj vrt v oazo sprostitve in miru.

Tehnične podrobnosti
Barva
siva
Cached: Thu, 09 May 2024 06:56:59 GMT