Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaŠčetke za obrazElektrična sonična čistilna krtačka za obraz InFace MS2000 pro (modra)

Električna sonična čistilna krtačka za obraz InFace MS2000 pro (modra)

ID: 20628732
24,97 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 28.88 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električna sonična čistilna krtačka za obraz InFace MS2000 pro (modra)

 

Sonična ščetka za obraz InFace MS2000 Pro (modra).

Poskrbite za pravilno nego kože! Sonična ščetka za obraz InFace MS2000 Pro ima 5-stopenjski nadzor vibracij in 3 čistilne cone. Nežne vibracije kožo temeljito očistijo, ne da bi pri tem povzročile draženje. Narejena je iz močnega FCA silikona in je vodoodporna. Z enim polnjenjem zagotavlja do 240 minut neprekinjene uporabe.

Prilagodite ga svojim potrebam

Izbirajte med 5 razpoložljivimi načini, da kar najbolje prilagodite delovanje ščetke svojim potrebam. Način enostavno spremenite s pritiskom na priročen gumb na ohišju. Naprava ima pametni časovnik, ki vas bo vsake 3 sekunde opomnil na zamenjavo območja čiščenja. Poleg tega se bo samodejno izklopil po 90 sekundah.

Nova dimenzija čiščenja obraza

MS2000 Pro deluje s frekvenco 4600 tresljajev na minuto. Zahvaljujoč temu je ščetka sposobna globinsko očistiti kožo vseh nečistoč in odmrle kože. Ima tudi 3 cone čiščenja, sestavljene iz jezičkov različnih debelin. Zgornji del krtače je namenjen T-coni in zmanjšuje izločanje sebuma. Za natančno čiščenje celotnega obraza bo deloval srednji pas. Spodnji del pa med drugim temeljito očisti predel U-cone lic.

Vodoodporen

Izdelek ima vodoodpornost IPX7. Tako ga lahko brez težav uporabljate tudi pod tušem. Še več, enostavno ga lahko očistite pod tekočo vodo.

Visoka kakovost izdelave

Za izdelavo zobne ščetke je bil uporabljen silikon FDA, ki ima hipoalergene lastnosti. Učinkovito preprečuje razmnoževanje bakterij in odlaganje umazanije. Poleg tega je izjemno enostaven za čiščenje.

Vzdržljiva baterija

Ščetka za obraz InFace je opremljena s 400 mAh baterijo, ki omogoča približno 240 minut neprekinjene uporabe. Napravo boste polnili s kablom – samo priključite jo na primer na omrežni polnilnik. Že po 2,5 urah bo zobna ščetka pripravljena za nadaljnjo uporabo.

Vključeno

  • Sonična zobna ščetka InFace
  • USB kabel
  • Ovitek
  • navodila
Proizvajalec InFace
Model MS2000 Pro
barva Modra
Dimenzije 80 x 53 x 30,4 mm
Utež Približno 83 g
Material FDA silikon
Kapaciteta polnilne baterije 400 mAh
Polnilna napetost 5 V
Intenzivnost polnjenja 200 mA
Čas polnjenja 2,5 ure
Čas uporabe 240 min
Vmesnik za polnjenje USB
Delovna temperatura od -10°C~40°C
Cached: Wed, 08 May 2024 21:42:30 GMT