Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeDodatki & pripomočki za čiščenjeČebelji vosek v spreju za čiščenje in loščenje pohištva

Čebelji vosek v spreju za čiščenje in loščenje pohištva

ID: 20974096
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 17.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: D4 WEB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Predstavljamo čebelji vosek v spreju. To sredstvo za poliranje in čiščenje pohištva je zelo zmogljiva rešitev, ki vašemu staremu pohištvu brez posebnega truda povrne lepoto in sijaj.

 

OBNOVITE VAŠE POHIŠTVO Odstranite prah in trdovratno zažrto umazanijo, ki se je dolga leta nabirala na vašem pohištvu, s sredstvom za čiščenje in poliranje. Naš čebelji vosek v spreju je idealen za to nalogo. - Vaše staro pohištvo pomladi brez napora - Povrne prvotno lepoto in sijaj - Zelo priročen izdelek VSESTRANSKO IN UČINKOVITO Sredstvo je primerno za vse tipe obdelanega lesa, vključno z omarami in pohištvom. To čistilo za les s čebeljim voskom se učinkovito spopada z umazanijo, maščobno umazanijo ... - Obnovite vaše pohištvo - Enostavno čiščenje - Povrnite sijaj v vaš dom ENOSTAVNO IN PRIROČNO Z našim naravnim mikromolekulariziranim čebeljim voskom v spreju bo vaše pohištvo spolirano ekspresno hitro. Preprosto poškropite in zdrgnite s krpo. Sijaj gladke površine je viden v trenutku. Tudi vi doživite to enostavno uporab in uživajte v izjemnih rezultatih, ki jih zagotavlja ta polirni premaz za pohištvo. NARAVNO ZDRAVO IN SIJOČE POHIŠTVO Sredstvo za poliranje pohištva je izdelano iz naravnega čebeljega voska, zato zelo dobro poudari naravno lepoto vašega lesa. Lastnosti Količina: 120 ml Velikost pakiranja: 7 × 17 cm Namembnost izdelka: za nego pohištva Kapaciteta: 120 ml Paket vsebuje: 1× čebelji vosek v spreju za čiščenje in poliranje pohištva Slike so simbolične.
Tehnične podrobnosti
Ostali čistilni pripomočki
ostalo
Cached: Thu, 09 May 2024 15:10:43 GMT